Konfirmation för vuxna, Brämaregårdens kyrka.
Foto: Malin Lingnert

Dop och konfirmation för vuxna

Vill du samtala med andra om livet och kristen tro? Vill du bli delta i undervisning om kristen tro och kanske även döpas? Det är inte för sent! I Lundby församling finns flera alternativ för dig.

I Lundby församling finns flera sammanhang för samtal om livet och kristen tro, där vuxendop och ”vuxenkonfirmation” har en självklar plats. Här ges du möjlighet att få och fördjupa kunskaper om kristen tro, utifrån just dina förutsättningar.

Vägen fram till dopet kan se olika ut för olika människor, och inom ramen för de koncept som nämns nedan finns stor möjlighet till individuell anpassning. Du kan självklart också kontakta någon av församlingens övriga präster om dop och om att fördjupa dina kunskaper om kristen tro.

Brämaregårdens kyrka firas Mässa runt ljusbäraren med plats för reflektion och fördjupning.

Länsmansgårdens kyrka kan du delta i Nyfiken på kristen tro, en kurs som riktar sig speciellt till vuxna som vill lära sig mer och samtala om den kristna tron samt eventuellt döpas.

Varmt välkommen!

Läs mer på svenskakyrkan.se: