Foto Mikaela Jakobsson

Laholms pastorat

Varmt välkommen till Svenska kyrkan i Laholm & Skummeslöv! Här finns plats för dig som tror eller tvivlar, för dig som längtar efter andlig och social gemenskap. Kom som du är och ta del av tro, kärlek & hopp – varje vecka, året runt!

Aktuellt i Laholms pastorat

Är du Laholms pastorats nya kyrkogårdsvaktmästare?

Vi söker dig som är allsidig, meriterad & hjälpsam.

Musik i sommarkväll

21/6, 28/6, 29/6, 16/7, 27/7, 3/8, 10/8, 17/8, 24/8, 28/8

Massor av musik!

I år bjuder vi på ännu mer musik än vanligt i våra kyrkor! Skriv in datumen i kalendern redan så du inte missar alla härliga konserter: ”Med kyrkan som rum”, ”Musik i sommarkväll” & ”Skummeslövs musikdagar”

Sommarcafé

Varmt välkommen till kyrkstallets uteplats måndagar kl. 14.00-15.00. Vi bjuder på fika och härliga samtal. Start 27/6!

Anmälan konfirmation

Välkommen att konfirmera dig i Laholms pastorat!

Bussturer för daglediga!

Följ med på våra bussturer för daglediga!

Lagabladet

Laholms pastorats församlingstidning – utkommer varje kvartal

Prostens resa – Assisi

Välkomna med på Prostens resa – ”En pilgrimsresa till Assisi” den 15-19 september 2022

Varmt välkommen på gudstjänst i Laholms pastorat!

Pilgrimsvandringar

i samarbete med Halmstads pilgrimsråd!

Barn och familj

Träffpunkter och aktiviteter för barn och föräldrar.

Vill du prata med någon som verkligen lyssnar?

I vår startar vi upp en ny samtalsgrupp som vänder sig till manliga missbrukare. Varmt välkommen till Laholms församlingshem 20/1 kl.10.00

Musik, konserter och körer

Laholm och Skummeslöv

Letar du efter kalendern? Den finns till höger!

Klicka på den röda fliken till höger så ser du allt som händer i Laholms pastorat. Kalendern uppdateras om det skulle bli några ändringar.

Vår verksamhet

Välkommen till vår verksamhet!

Möjligheter till Stillhet och bön

Morgonbön och Andrum med musik

Laholms pastorats Facebooksida

Här kan du kika på vår Facebooksida, även om du inte har Facebook själv! Scrolla ner för att se flödet.

Två brandmän står och tittar på ett sönderbombat hus.

Act Svenska kyrkan agerar för Ukraina

Kriget i Ukraina drabbar många. Läget är akut! Behoven är stora och fortsätter att öka. Våra lokala partner finns på plats och stöttar befolkningen. Humanitära insatser pågår och fler förbereds. Din gåva behövs!

Fasteaktionen 2022

45 miljoner människor är i akut hungersnöd. Fler än 82 miljoner människor är på flykt. Över en miljon människor är på flykt från Ukraina just nu! Här samlar vi våra insamlingar för Fasteaktionen 2022.

Ljuset lyser i mörkret och mörkret har inte övervunnit det.

Johannesevangeliet 1:5

Välkommen till Svenska kyrkan i Laholm & Skummeslöv!

I Svenska kyrkan finns det plats för dig som tror – eller tvivlar. För dig som längtar efter rättvisa och en bättre värld, som vill sjunga i kör eller ha gemenskap.

Vi tror på alla människors lika värde. Vi gör skillnad.

Bli medlem
En blond liten flicka i snickarbyxor och stickad tröja sitter i en kyrkbänk. Andra besökare syns suddigt i bakgrunden.

Coronaviruset och Svenska kyrkans verksamhet i Laholms pastorat

De flesta restriktionerna mot Covid-19 upphör 9/2. Här kan du läsa vad som gäller i Laholms pastorat angående coronaviruset.

Behöver du någon att prata med?

Är du ensam? Känner du oro? Oavsett om du tror eller tvivlar – så finns Svenska kyrkan för dig. Ibland känns det skönt att prata med någon som lyssnar.

Välkommen att söka våra lediga tjänster.

Protokoll från Fullmäktige, Kyrkoråd och Församlingsråden i Laholms pastorat

Här kan du hitta protokollen som förs under kyrkoråd och församlingsråd. Klicka på länkarna för att ladda ner.

GDPR – Information om personuppgifter

Din personliga integritet är viktig för oss och därför vill vi informera om var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har.

Vem ansvarar för vad och hur?

Om begravningsbyråns och huvudmannens ansvar vid begravning.

Kyrkans hus - Laholm

Öppet mån, ons, fre kl. 9.00-12.00 Besöksadress: Danskavägen 1, 312 31 Laholm 0430-160 00 Epost: laholm.pastorat@svenskakyrkan.se

Lagabladet

Laholms pastorats församlingstidning – utkommer varje kvartal

Verksamheter i Laholms pastorat

Musik, konserter och körer

Laholm och Skummeslöv

Barn och familj

Träffpunkter och aktiviteter för barn och föräldrar.

Vuxen och senior

Varmt välkommen till våra verksamheter!