Laholms pastorat

Hjärtligt välkommen till Svenska kyrkan i Laholm & Skummeslöv!

Klicka på bilden för att ladda hem annonsen.

Aktuellt i Laholms pastorat

Staffan är vår blivande pastorsadjunkt!

Varmt välkommen till kyrkan i sommar!

Sommarmusik 2020

Varmt välkommen till kyrkan i sommar!

Hos oss händer det grejer på sommarlovet! Verksamheten är gratis och riktad till barn i låg och mellanstadiet. Hjärtligt välkomna!

Sommaröppet 2020

Är du född 2006? Då kanske du funderat på att konfirmera dig? Konfirmationstiden ger erfarenheter och upplevelser som du kommer att bära med dig resten av ditt liv!

Funderar du över livet?

Onsdagar kl. 10-12 och torsdagar kl. 19-21 finns nu möjlighet att "Chatta med prästen" via vår Facebooksidas Messenger. Oavsett om du tror eller tvivlar – så är du varmt välkommen att chatta.

Nyhet! Chatta med prästen

i Laholm och Skummeslöv

Pilgrimsvandringar

i Laholm och Skummeslöv

Kan inte du komma till kyrkan, så kommer kyrkan till dig!
Har du inte möjlighet att komma men vill ta del av kyrkan ändå?
Allt som filmas lägger vi upp här och på vår Facebooksida.
Varmt välkommen till en digital gemenskap!

Digitala kyrkan i Laholms pastorat

Kan inte du komma till kyrkan, så kommer kyrkan till dig! Har du inte möjlighet att komma men vill ta del av kyrkan ändå? Allt som filmas lägger vi upp här och på vår Facebooksida. Varmt välkommen till en digital gemenskap!

Här kommer en sommarhälsning från biskop Susanne Rappmann

Sommarhälsning i svåra tider

Här kommer en sommarhälsning från biskop Susanne Rappmann

Vår tid på jorden – framflyttat till 2021

Skummeslövs Musikdagar 2020

Vår tid på jorden – framflyttat till 2021

På nationaldagen placerades gåvokassar ut runt om i Laholm, Mellbystrand, Skummeslöv, Ahla och Skogaby för att sprida hopp och glädje i dessa coronatider.

Hjälp att bära!

Är du sjuk eller isolerar dig p.g.a smittrisken för Corona?
Behöver du handla mat eller hämta mediciner?

Praktisk hjälp i Corona tider?

Är du sjuk eller isolerar dig p.g.a smittrisken för Corona? Behöver du handla mat eller hämta mediciner?

Svenska kyrkan följer myndigheternas rekommendationer som rör coronaviruset.
Det innebär att Laholms pastorat anpassar verksamheten efter rådande läge.

Coronaviruset och Svenska kyrkans verksamhet i Laholms pastorat

Svenska kyrkan följer myndigheternas rekommendationer som rör coronaviruset. Det innebär att Laholms pastorat anpassar verksamheten efter rådande läge. Gudstjänster fortsätter att firas, dock har vi valt att ställa in en del andra verksamheter tillsvidare.

Morgonbön, Bön vid dagens slut, Andrum och Veckomässa

Möjligheter till Stillhet och bön

Morgonbön, Bön vid dagens slut, Andrum och Veckomässa

Varmt välkommen på gudstjänst!

Varmt välkommen på gudstjänst!

Gud, vi ber om hopp och frid mitt i allt. Låt kärlek och omtanke råda. Amen

Verksamheter i Laholms pastorat

Öppet mån, ons, fre kl. 9.00-12.00

Besöksadress: Danskavägen 1,  312 31 Laholm