Laholms pastorat

Varmt välkommen till Svenska kyrkan i Laholm & SkummeslövI Här finns plats för dig som tror eller tvivlar, för dig som längtar efter andlig och social gemenskap. Kom som du är och ta del av tro, kärlek & hopp – varje vecka, året runt!

Klicka på bilden för att ladda hem annonsen.

Aktuellt i Laholms pastorat

Du är inte ensam – tillsammans kan vi hålla i och hålla ut. Här hittar du allt inspelat om rör påsken 2021 och lite till. För att se & höra – klicka här!

Med önskan om en välsignad påsk!

Konfirmander i Nyköpings församling konfirmeras i Alla Helgona kyrka.

Längtar du efter att fira nattvard?

Vi erbjuder anpassad enskild nattvard!

Under vårterminen kommer vi att lägga ut reportage från Laholms pastorat.

Maggan rapporterar!

Under vårterminen kommer vi att lägga ut reportage från Laholms pastorat. Reportagen är främst riktade mot barn och ungdomar och frontas av vår pedagog Maggan!

Morgonbön varje tisdag kl. 08.15

Digital morgonbön

Morgonbön varje tisdag kl. 08.15

Kyrkan är öppen för enskild andakt och ljuständning – då finns även präst på plats.

Öppen kyrka

Varmt välkommen på digital gudstjänst!

Varmt välkommen på digital gudstjänst!

Morgonbön och Andrum med musik

Möjligheter till Stillhet och bön

Morgonbön och Andrum med musik

Kan inte du komma till kyrkan, så kommer kyrkan till dig!
Har du inte möjlighet att komma men vill ta del av kyrkan ändå?
Allt som filmas lägger vi upp här och på vår Facebooksida.
Varmt välkommen till en digital gemenskap!

Digitala kyrkan i Laholms pastorat

Kan inte du komma till kyrkan, så kommer kyrkan till dig! Har du inte möjlighet att komma men vill ta del av kyrkan ändå? Allt som filmas lägger vi upp här och på vår Facebooksida. Varmt välkommen till en digital gemenskap!

Här kan du kika på vår Facebooksida, även om du inte har Facebook själv! Scrolla ner för att se flödet.

Laholms pastorats Facebooksida

Laholms pastorats församlingstidning
– utkommer varje kvartal

Lagabladet

Laholms pastorats församlingstidning – utkommer varje kvartal

Tisdagar kl. 20-22 och onsdagar kl. 10-12  finns möjlighet att "Chatta med prästen" via vår Facebooksidas Messenger. Oavsett om du tror eller tvivlar – så är du varmt välkommen att chatta.

Chatta med prästen

Tisdagar kl. 20-22 och onsdagar kl. 10-12 finns möjlighet att "Chatta med prästen" via vår Facebooksidas Messenger. Oavsett om du tror eller tvivlar – så är du varmt välkommen att chatta.

Bok med tomma sidor
Oskrivet blad

Bokcirkel – Tro & liv

Är du intresserad av läsa och samtala med andra om det du läst? 17/3 kl. 18:30-20:00 startar Laholms pastorats bokcirkel.

Är det en magisk trollskog med rådjur, älgar, harar och rävar som saknas? Eller en gyllengul sandstrand med vågor som böljar i havet, båtar i horisonten och fågelmåsar som glider över den sommarblå himlen? Vad tycker du?

Tävling! Vad saknas på väggen?

Om begravningsbyråns och huvudmannens ansvar vid begravning.

Vem ansvarar för vad och hur?

Om begravningsbyråns och huvudmannens ansvar vid begravning.

Gud – kom med din frid till oss. Du som bär oss genom stormen. Amen

Verksamheter i Laholms pastorat