Laholms pastorat

Varmt välkommen till Svenska kyrkan i Laholm & SkummeslövI Här finns plats för dig som tror eller tvivlar, för dig som längtar efter andlig och social gemenskap. Kom som du är och ta del av tro, kärlek & hopp – varje vecka, året runt!

Klicka på bilden för att ladda hem annonsen.

Aktuellt i Laholms pastorat

Gålölägret. Högalids församling, Stockholm

Svenska kyrkans unga – Laholms pastorat

Kallelse årsmöte SKULP 24/2 2021

Kyrkan är öppen för enskild andakt och ljuständning – då finns även präst på plats.

Öppen kyrka

201204 julgudstjänstfirande i hemmet på grund av Covid-19.

Dåligt ljud på livesändningen? Vi jobbar på det!

Vi har fått in en del klagomål på ljudet i våra livesändningar på Facebook. Vi jobbar hårt för att det ska bli så bra ljud som möjligt men ber er ha tålamod – det kommer att bli bättre!

Jul & Nyår i Laholms pastorat – Här finner du allt som rör jul och nyår. Julotta, julspelsvandring, julkonserter, julböner och nyårsbön – från S:t Clemens kyrka, Skummeslövs kyrka och Skogaby kapell. För att se och höra, klicka dig bara vidare här!

En fridfull jul önskar Laholms pastorat!

Kan inte du komma till kyrkan, så kommer kyrkan till dig!
Har du inte möjlighet att komma men vill ta del av kyrkan ändå?
Allt som filmas lägger vi upp här och på vår Facebooksida.
Varmt välkommen till en digital gemenskap!

Digitala kyrkan i Laholms pastorat

Kan inte du komma till kyrkan, så kommer kyrkan till dig! Har du inte möjlighet att komma men vill ta del av kyrkan ändå? Allt som filmas lägger vi upp här och på vår Facebooksida. Varmt välkommen till en digital gemenskap!

En skyddsängel som glimmar, som ett ljus i mörkrets timmar.

Änglavakt till dig!

En skyddsängel som glimmar, som ett ljus i mörkrets timmar.

Onsdagar kl. 10-12 och torsdagar kl. 19-21 finns möjlighet att "Chatta med prästen" via vår Facebooksidas Messenger. Oavsett om du tror eller tvivlar – så är du varmt välkommen att chatta.

Chatta med prästen

Här kan du kika på vår Facebooksida, även om du inte har Facebook själv!

Laholms pastorats Facebooksida

Här kan du kika på vår Facebooksida, även om du inte har Facebook själv!

Varmt välkommen på gudstjänst!

Varmt välkommen på gudstjänst!

Morgonbön, Andrum och Veckomässa

Möjligheter till Stillhet och bön

Morgonbön, Andrum och Veckomässa

Staffan är vår nya pastorsadjunkt!

Om begravningsbyråns och huvudmannens ansvar vid begravning.

Vem ansvarar för vad och hur?

Om begravningsbyråns och huvudmannens ansvar vid begravning.

Gud, vi ber om hopp och frid mitt i allt. Låt kärlek och omtanke råda. Amen

Corona info

Verksamheter i Laholms pastorat