Foto: Gustaf Hellsing /Ikon

Laholms pastorat

Varmt välkommen till Svenska kyrkan i Laholm & SkummeslövI Här finns plats för dig som tror eller tvivlar, för dig som längtar efter andlig och social gemenskap. Kom som du är och ta del av tro, kärlek & hopp – varje vecka, året runt!

Aktuellt i Laholms pastorat

Letar du efter kalendern? Den finns till höger!

Klicka på den röda fliken till höger så ser du allt som händer i Laholms pastorat. Kalendern uppdateras om det skulle bli några ändringar.

Välkommen till Skummeslövs musikdagar

Vår tid på jorden – 4/7, 6/7, 8/7, 11/7 2021

Massor av musik!

I år bjuder vi på ännu mer musik än vanligt i våra kyrkor! Skriv in datumen i kalendern redan så du inte missar alla härliga konserter: ”Med kyrkan som rum”, ”Musik i sommarkväll”, ”Musik i middagstid” & ”Skummeslövs musikdagar”

Sommaröppet 2021

Hos oss händer det grejer på sommarlovet! Verksamheten är gratis. Hjärtligt välkomna!

Familjekväll

14/7 kl.18.30 vid Skummeslövs havsvattenpool

Barndag vid stiftsgården Stjärnholm i Oxelösund

Fritidsledare eller församlingspedagog?

Brinner du för att arbeta med barn och unga och vill bli en viktig medarbetare i Svenska kyrkans verksamhet?

Urnsättning på kyrkogård i Sundbyberg.

Är du Laholms pastorats nya kyrkogårdsvaktmästare?

Vi söker dig som är allsidig, meriterad & hjälpsam.

Digitala kyrkan i Laholms pastorat

Kan inte du komma till kyrkan, så kommer kyrkan till dig! Har du inte möjlighet att komma men vill ta del av kyrkan ändå? Allt som filmas lägger vi upp här och på vår Facebooksida. Varmt välkommen till en digital gemenskap!

Varmt välkommen på digital gudstjänst!

Lagabladet

Laholms pastorats församlingstidning – utkommer varje kvartal

Laholms pastorats Facebooksida

Här kan du kika på vår Facebooksida, även om du inte har Facebook själv! Scrolla ner för att se flödet.

Vem ansvarar för vad och hur?

Om begravningsbyråns och huvudmannens ansvar vid begravning.

Gud – kom med din frid till oss. Du som bär oss genom stormen. Amen

Verksamheter i Laholms pastorat