Musik, konserter och körer

Laholm och Skummeslöv

Restriktioner p.g.a. Corona

Vi tar riskerna för Corona på fullaste allvar. Vid konserter håller vi alltid oss till de restriktioner som finns. Det är viktigt för oss att alla känner sig trygga att komma till kyrkan. Därför ska man alltid ha gott om plats så man kan hålla avstånd.

Olika kyrkorum får ha olika antal i kyrkan

I S:t Clemens kyrka i Laholm får ta in 50 personer,
i Skummeslövs kyrka bara 30 personer. Mellbystrandsgården får ta in 30 personer och Skogaby kapell får endast ta in 20 personer. När det är konserter håller vi dessutom alltid de främsta bänkarna tomma för att förhindra smittspridning. På grund av detta har vi tyvärr inte planerat in någon musik i Skogaby kapell och
Mellbystrandsgården till hösten – för allas säkerhet.

Vi ber för att denna hemska pandemi snart är förbi och alla snart kan träffas som vanligt, men tills dess så måste vi hålla ut och hålla avstånden.

Har ni några frågor kring detta får ni gärna ringa eller mejla oss. Telefontid: måndag, onsdag och fredag 09.00-12.00, tel. 0430-160 00, mejl: laholm.pastorat@svenskakyrkan.se.