Kvistofta församling

Välkommen precis som du är, var i livet du än befinner dig.

Julkonserter med Rydebäck gospel

Lördagen den 3 december klockan 15.00 och 18.00 i Kvistofta kyrka

Julkonsert med Kvistofta Glumslövs kyrkokör

11 december klockan 17.00 i Kvistofta kyrka

Julkonsert med Glädjestämman

18 december klockan 17.00 i Bårslövs kyrka

Kyrkskjuts

Har du svårt för att ta dig till gudstjänsten?

Stöd och hjälp

När som helst i livet kan man behöva någon att prata med.  Det kan handla om vad som helst - kanske går du igenom en kris, eller har varit med om en allvarlig händelse, eller kanske bara behöver någon att prata med i vardagen.

Läxläsning i Bårslöv

Är du vår vardagshjälte? Hundra läxläsningsbarn på Bårslövs skola längtar efter dig måndagar klockan 12.30.

Barn & ungdom

"Gå därför ut och gör alla folk till lärjungar: döp dem i Faderns och Sonens och den Heliga Andens namn och lär dem att hålla alla bud jag har gett er. Och jag är med er alla dagar till tidens slut" Matteus 28: 19- 20

Barn- och ungdomskörer

Sjung i kör – vi har många körer för olika åldrar.

Se alla helgens gudstjänster och mässor i kalendern.

Bryt en tradition

Fler än 30 000 flickor gifts bort varje dag! Vi lever alla under samma himmel och tillsammans kan vi göra skillnad.

Läs mer och ge en gåva

Månadsblad

I vilken kyrka är det gudstjänst nästa helg och vad är det för stora händelser i Kvistofta församling denna månad?

Diakoni - omsorg om medmänniskan

Diakoni handlar om att se sin medmänniska, inte minst då livet känns svårt, något som vi alla kan känna i perioder i livet vare sig vi är unga, mitt i livet eller äldre.

Bild ovanifrån på en dator, en kaffekopp, en hand som håller i en penna och en skrivbok.

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter

Här får du veta var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har. Du får också veta vart du ska vända dig om du har frågor kring Svenska kyrkans hantering av personuppgifter.

Kyrkmagasinet

Läs om vad som händer i Kvistofta församling.