Kvistofta församling

Välkommen precis som du är, var i livet du än befinner dig.

Sommarhälsningar

I sommar bjuder vi på ett antal sommarhälsningar från oss i Kvistofta församling. Det kommer att bli allt från musik och sång till andakt och pyssel. Glad sommar!

Vägkyrka i Glumslöv

Vardagar 26 juli-6 augusti klockan 11.00-16.00

Gudstjänster utomhus i Rydebäck

Alla gudstjänster i Rydebäck hålls utomhus om vädret tillåter.

Kyrka i solnedgång med åkrar och ängar i förgrunden.

Sommar

Även denna sommar är annorlunda och vi behöver anpassa oss efter pandemin. Oavsett var du befinner dig i sommar finns Svenska kyrkan nära. Både digitalt och fysiskt med anpassad verksamhet.

Coronakrisen, coronavirus, virus, handdesinfektion, handsprit, alkogel, alcogel, hygien, händer, tvätta, covid-19

Nytt gällande gudstjänster och evenemang i Kvistofta församling efter 1 juni

Riskbedömning med anledning av gällande restriktioner.

Kyrkovalet 2021

Kyrkovalet - demokrati i kyrkan

Uthyrning av lokaler i Kvistofta församling

Riskbedömning av församlingens verksamhet medför att uthyrning av lokaler stoppas under början av 2021.

Barn & ungdom

”Låt bar­nen kom­ma hit till mig och hind­ra dem in­te. Guds ri­ke tillhör såda­na som de. San­ner­li­gen, den som in­te tar emot Guds ri­ke som ett barn, han kom­mer ald­rig dit in.” Luk 18:16-17

Man från Svenska kyrkan levererar en matkasse till en äldre kvinna med rollator.

Svenska kyrkan i coronatider

I tider av oro och kris kan vi behöva mötas och få stöd och hjälp av varandra i ännu större omfattning än vanligt. Därför ställer Svenska kyrkan inte in – vi ställer om! Läs om hur coronaviruset påverkar vår verksamhet.

Barn- och ungdomskörer

Sjung i kör – vi har många körer för olika åldrar.

Se alla helgens gudstjänster och mässor i kalendern.