Kumla gospel

Nu finns en gospelkör i Kumla! Häng på och sväng till medryckande musik med ett glädjebuskap!

Är du sugen på att sjunga gospel? Häng på oss i Kumla gospel i så fall :)
Vi är ett gäng sångglada människor som nu prövar på att sjunga gospel tillsammans under ledning av Anna Martinson.

Vi träffas på torsdagar i Kumla församlingshem. Om du inte är van att läsa noter, gör det ingenting! Gospelmusik handlar mycket om att sjunga på gehör - alltså att lyssna och härma efter.

Vi satsar på att förkovra oss inom gospelmusiken och samarbetar gärna med andra gospelkörer, musiker och solister. En rolig grej är att åka på "Sjung gospel" i Stockholm som är en dag fylld av gemenskap med andra körer och körledare.

Vill du veta mer? Hör av dig till Anna som kan svara på det mesta gällande kören. Och gospelmusik!

Välkommen!

Kumla gospel