Foto: Sara Eidevald

Barnkörer

Att sjunga tillsammans är kul! Svenska kyrkan i Kumla erbjuder barnkörer för olika åldrar. Häng på och dela gemenskapen som även innefattar övernattningar, läger och utflykter.

Att sjunga är roligt och utvecklande på många sätt. Barnet får lära känna sin röst och utveckla den genom hållning, andning, tonbildning, gehörsträning och gestaltning.

Vi jobbar också mycket med lusten till att sjunga genom härlig samvaro, lek och bus! Läger, utflykter och övernattningar är också kul!

Välkommen med!

En pojke och en flicka skrattar i bänkraden.

Barnkören Köramellerna (F-åk 3)

Är du en sångglad kille eller tjej? Du är varmt välkommen till barnkören Köramellerna. Sång gör oss glada och när vi sjunger tillsammans blir det ännu roligare.

En flickkör övar i kyrkan. Flickornas ansikten speglas i flygelns lock.

Barnkören NonStop (åk 4-6)

Kom med och sjung och ha det extraordinärt roligt tillsammans med kompisar och körledare.

Ekeby barnkör

Tycker du om att sjunga och träffa nya kompisar? Häng på oss!