Konfirmation

Välkommen att bli konfirmand hos oss! Vi kommer att göra vårt allra bästa för att konfirmationsåret ska bli något du kommer att minnas och ha glädje av hela ditt liv!

KONFA!

Lära oss om Livet och Tron, det gör vi hela tiden genom att leva våra liv precis så som vi gör. Men i konfagruppen delar vi våra tankar, upplevelser, frågor och erfarenheter med varandra:

 Hur det är att leva - kärlek, relationer mm
 Vem Gud är - utifrån oss själva, Bibeln mm
 Vad kyrkans gemenskap kan betyda - genom gudstjänster, att åka på läger mm.

Vi använder oss av sång, musik, foto, bild, drama, studiebesök, kortare och längre vandringar med olika teman.
Det Du är intresserad av försöker vi ta till vara på olika sätt. Tiden i konfagruppen ska kännas viktig, intressant, rolig och berörande.

Upplägget är en träff i månaden i samband med Gudstjänst, samt ytterligare någon träff vid t. ex jul, påsk och då vi gör studiebesök/utflykt. Vi har ett veckoslutsläger fred-sönd på höstterminen, sedan avslutar vi med en veckas läger på sommarlovet innan konfirmationen. En tisdagskväll per termin träffas vi tillsammans med Ungdomsgruppen och gör något kul!
Visst låter det bra?

Vill du anmäla dig/din tonåring?

Upptakt och Gudstjänst den 3 september kl. 18 i Kvistbro kyrka.
Info och fika efteråt.

Anmäl gärna före den 31 augusti till:
Annette Wisser (epost)

Ange namn, adress och telefonnummer.

Ledare för Konfirmandgruppen:

Stefan Öberg Präst
Annette Wisser Diakon
Gunnar Staaf Musiker
Claes Karlsson Vaktmästare

samt ett gäng Unga ledare!

Häng med!

Högmässa med konfirmation 2017

Konfirmation 2017 Bild: Anna Karlsson

Konfirmationsläger 2017

Konfirmationsläger i mitten på juni vid Nordens Ark.
Bland annat fick konfirmanderna vara djurskötare för en dag, förbereda sin redovisning inför konfirmationen samt hänga tillsammans och ha kul!

Konfirmationsläger 2017 Bild: Anna Karlsson

Högmässa med konfirmation

Här står konfirmationsgänget 15/16 redo att entra kyrkan innan gudstjänsten.

Konfirmation 2016
Konfirmation 2016 Bild: Anna Karlsson

Konfirmationsläger 2016

Som en avslutande del av konfirmationen åker gruppen tillsammans med ledare iväg på läger. Detta år var målet Nordens Ark.
Där var bland annat pilgrimsvandring och en dag som djurskötare delar av vistelsen.
Unga ledare från SKUL följde med som god hjälp.

Konfirmandernas besök i Strängnäs
domkyrka 18 april