Insamlingar

Det finns många som är i behov av hjälp och stöd. Du kan vara med och bidra. Varje gåva gör skillnad!

Olika insamlingar under året i Knista församling

• Julinsamlingen (till Svenska kyrkans internationella arbete) pågår från 1a advent till trettondagen.
  • Fasteinsamlingen (till Svenska kyrkans internationella arbete) pågår från Fastlagssöndagen till Palmsöndagen.
  • Insamling till Världens Barn, under september månad till och med Tacksägelsedagen pågår den här insamlingen.

Under övrig tid under året kan speciella insamlingar pågå
– fråga gärna någon i församlingen för mer info!

Vill du använda dig av Swish?

Kolla in här: Swisha

Världens Barn

Var med och bidra:

Swisha till: 90 1950 6
ange "VB 16" i meddelandefältet.
Till: 72 999
så skänker du motsvarande belopp till Världens Barn direkt från ditt mobilkonto.

Via PlusGiro 90 1950-6 eller
Bankgiro 901-9506

Stora insamlingsdagar för Världens Barn 2017

30 september och 7 oktober.

Under september månad till och med Tacksägelsedagen kan du även swisha direkt via Knista församling.
Ange då: 123 148 19 10
Till detta nummer swishar du om du vill lägga en gåva till den insamling som pågår under en viss tid under året.
Du swishar betalningen genom att ange ett swishnummer, belopp och meddelande i Swish-appen.

SMS:a

den summa du kan bidra med genom att skriva den i meddelandetexten
VB25, VB50, VB75, VB100, VB150, VB200

Om du samtidigt anger kommunkod 1814 i meddelandefältet räknas din gåva till din kommuns sammantagna belopp.

Flyktinghjälpen

Läs mer om Svenska kyrkans arbete i flyktinghjälpen HÄR

Var med och bidra:
Swisha till: 9001223
SMS:a FLYKTING
till 72 905 så ger du
100 kronor.

Rapporter
Vill du läsa om hur det gått i olika kampanjinsamlingar finns det att läsa HÄR.

Vi vill hjälpa alla barn!

"I dag finns det många barn i världen som befinner sig i nöd. Barn som flyr från krig, som förlorar sina föräldrar, som tvingas till barnarbete eller prostitution. Vissa barn får vi höra om, genom bilder och berättelser i media. Andra barn lever i katastrof i tystnad. Det finns olika sätt vi kan hjälpa de här barnen..." (fortsätt läsa här)

Evy Jonsson
Kampanjledare Världens Barn