Karlshamn-Trensums pastorat

Musik, gemenskap, fika, utställningar, aktiviteter för barn, guidade turer, andakter och sinnesromässor är några av de saker som vi erbjuder i sommar. Välkommen till någon av våra kyrkor, Carl Gustafs kyrka, Hällaryds kyrka och Åryds kyrka.

Tänd inga ljus

Med anledning till rådande eldningsförbud uppmannar vi våra kyrkogårdsbesökare att inte tända några ljus på områdena kring våra kyrkor och kyrkogårdar. Om det blåser kan ett gravljus välta och med det torra underlaget finns risk för brand. Förbudet gäller så länge eldningsförbudet finns.

Välkommen att besöka kyrkogården, sätta blommor eller stanna en stund för att minnas de som inte finns bland oss.

Besök oss i sommar

Sommarkyrka mitt i stan - Sommarkyrkan i Hällaryd - Vägkyrkan i Åryd

Vad gör vi?

Genom gemenskap, lek, skapande, musik, omtanke, över en bit mat eller en kopp kaffe är vi en mötesplats för alla. Vi finns för dig i glädje och sorg, från födsel till död, i kyrkan, på stan, i skolorna, där du bor och på sjukhuset. Vi finns för dig.