Karlshamn-Trensums pastorat

En kyrka där människor finns. Genom gemenskap, lek, skapande, musik, omtanke, över en bit mat eller kopp kaffe är vi en mötesplats för alla. Vi finns för dig i glädje och sorg, från födsel till död, i kyrkan, på stan, i skolorna, där du bor och på sjukhuset. Vi finns för dig i det du behöver under livets alla skeenden.

Program och aktiviteter 29/6-2/8

Sommarkyrkor

Program och aktiviteter 29/6-2/8

Söndag 5 juli, Frökens källa

Friluftsgudstjänst

Söndag 5 juli, Frökens källa

Drop-in lördag 18 juli

Vigsel/löftesförnyelse

Drop-in lördag 18 juli

15 juni - 31 augusti Carl Gustafs kyrka

Utställning Frälsarkransen

15 juni - 31 augusti Carl Gustafs kyrka

Simon och Marike, två av våra medarbetare, har startat en podcast!

Podcast - Med tillägg

Simon och Marike, två av våra medarbetare, har startat en podcast! Med tillägg är podcasten som diskuterar tradition, liv och tro utifrån kyrkoåret. Ibland bjuds det in gäster som får dela sina erfarenheter av ett liv tillsammans med Gud.

Tisdagar kl. 13.00 i samverkan med MIKA

Promenad

Tisdagar kl. 13.00 i samverkan med MIKA

Rörelse till musik utomhus, torsdagar kl.11.00

Musikgympa

Rörelse till musik utomhus, torsdagar kl.11.00

Tillhör du riskgruppen och inte har någon annan som kan bistå dig. Boka hjälp tisdagar 9.00-11.00

Hjälp med matinköp

Varför händer onda saker i världen? Kan jag alltid vara mig själv? Vad ska jag bli i framtiden? Du är inte ensam om att fundera över livet. Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt.

Konfirmation

Vill du vara med och göra skillnad? Då kan uppdraget som förtroendevald i Svenska kyrkan vara något för dig! Här får du veta hur du gör för att ställa upp i kyrkovalet.

Ställ upp i kyrkovalet

Det finns möjligheten att dela böner med andra.

Bönwebben

Det finns möjligheten att dela böner med andra.

Lite om vad vi gör

Genom gemenskap, lek, skapande, musik, omtanke, över en bit mat eller en kopp kaffe är vi en mötesplats för alla. Vi finns för dig i glädje och sorg, från födsel till död, i kyrkan, på stan, i skolorna, där du bor och på sjukhuset. Vi finns för dig.