Karlshamn-Trensums pastorat

I Karlshamn-Trensums pastorat hittar du våra tre vackra kyrkor Carl Gustafs kyrka, Hällaryds kyrka och Åryds kyrka. Välkommen till oss och ta del av våra aktiviteter.

Renovering av Carl Gustafs kyrka.

Mellan den 28/1-30/4 kommer renovering av kyrkans cafédel pågå. Det kan leda till att huvudingången, mot Drottninggatan, kommer att vara stängd stundvis. Besökare hänvisas då till den södra ingången. Kyrkan är öppen som vanlig under renoveringen och Drop-in fikat är flyttat till Församlingsgården, bredvid Klockstapeln.

Händer hos oss

Mer om vad som händer i våra kyrkor hittar du i vår kalender nedan.

Sjung, fika, lek, möt en ny vän, få stöttning.

Välkommen att besöka oss i någon av våra verksamheter. Vi finns här för dig.
Vi har några nyheter för i år som du kan läsa mer om nedan. All information om våra samtliga verksamheter hittar du underVåra verksamheter.