Foto: Pixabuy

Karlshamns församling

En kyrka där människor finns. Genom gemenskap, lek, skapande, musik, omtanke, över en bit mat eller kopp kaffe är vi en mötesplats för alla. Vi finns för dig i glädje och sorg, från födsel till död, i kyrkan, på stan, i skolorna, där du bor och på sjukhuset. Vi finns för dig i det du behöver under livets alla skeenden. Carl Gustafs kyrka öppen vardagar 08.00 till 15.00. Lördag 27 november, 4, 11 och 18 december 10.00-14.00. Åryd och Hällaryd är öppna vardagar när vaktmästare finns i på plats.

Information om Corona

Nya restriktioner från 1 december. Här uppdaterar vi löpande information om vad som gäller under pandemin. Vi följer givetvis regeringens och Folkhälsomyndighetens beslut och rekommendationer. Vi måste vara rädda om varandra.

December månad

Detta händer hos oss under december månad

Jul & nyårshelgen

Vad händer hos oss under dessa dagar

Vardagspärlor

En stunds ro och stillhet med andakt. 1 december "Innan"

Kyrkofullmäktige

Sammanträder tisdag 6 december kl.18.00, allmänheten välkomna.

Andra advent

5 december, mässa och julgospel

Julgospel

5 december i Carl Gustafs kyrka (du behöver ha covidpass och legitimation för att kunna delta, enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer).

Lunchmusik

Maja & Povel Andersson, 6 december kl.12.00

"INSTÄLLT" Musikskolans adventskonsert

INSTÄLLT Tisdag 7 december kl.18.00 (du behöver ha covidpass och legitimation för att kunna delta, enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer).

Föreläsning "skratt- inget man skojar bort"

Onsdag 8 december kl. 18.00 (du behöver ha covidpass och legitimation för att kunna delta, enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer).

"INSTÄLLT" Carl Gustaf POP, julsånger

INSTÄLLT Gallerian, Lördag 11 december kl.13.00

Tredje advent

12 december, mässa och luciavesper

Luciavesper

Lördag 11 december i Åryd och söndag 12 december i Carl Gustafs kyrka. (Du behöver ha covidpass och legitimation för att kunna delta, enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer).

Julgemenskap

För dig som längtar efter gemenskap på julafton, anmälan innan 13 december.

Orgelafton

Tisdag 14 december i Carl Gustafs kyrka

Pilgrimsvandringar

Höstens vandringar en gång i månaden, nästa den 17 december

Fjärde advent

19 december, mässa och julkonsert

Julkonsert

Carl Gustafs kyrka 19 december. (Du behöver ha covidpass och legitimation för att kunna delta, enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer).

julafton

Du är välkommen den 24 december i Carl Gustafs kyrka. (Du behöver ha covidpass och legitimation för att kunna delta, enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer).

De vackraste julpsalmerna

Annandag jul 26 december i Carl Gustafs kyrka (Du behöver ha covidpass och legitimation för att kunna delta, enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer).

Nyårskonsert

Karlshamns Kammarkör och gästande musiker. Onsdag 29 december i Carl Gustafs kyrka. (Du behöver ha covidpass och legitimation för att kunna delta, enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer).

Animation där en person lutar sig fram och vinkar till en annan.

Första hjälpen vid sorg

Ingen människa ska behöva vara ensam i sin sorg. Därför har vi samlat konkreta tips som gör det lite lättare för oss som medmänniskor att finnas där för någon som sörjer.

Lite om vad vi gör

Genom gemenskap, lek, skapande, musik, omtanke, över en bit mat eller en kopp kaffe är vi en mötesplats för alla. Vi finns för dig i glädje och sorg, från födsel till död, i kyrkan, på stan, i skolorna, där du bor och på sjukhuset. Vi finns för dig.