Foto: Pixabuy

Karlshamns församling

En kyrka där människor finns. Genom gemenskap, lek, skapande, musik, omtanke, över en bit mat eller kopp kaffe är vi en mötesplats för alla. Vi finns för dig i glädje och sorg, från födsel till död, i kyrkan, på stan, i skolorna, där du bor och på sjukhuset. Vi finns för dig i det du behöver under livets alla skeenden. Carl Gustafs kyrka öppen vardagar 08.00 till 15.00, Åryd och Hällaryd öppna vardagar när vaktmästare finns i närheten.

Detta händer hos oss under april månad. Till söndagarnas mässor kan du anmäla dig, senast torsdagen om du vill garantera en plats. Ring expeditionen 0454-30 22 00.

Maj månad

Våra digitala sändningar/inlägg på Facebook

Länkar till gudstjänster

Våra digitala sändningar/inlägg på Facebook

Studiecirkel för dig mellan 16 & 20 år och som känner ett behov av samtal kring ditt välmående. Start 18 maj och 5 tisdagar framöver.

Må bra i ditt inre

Vem kan jag lita på? Hur blir jag lycklig? Finns Gud? Du är inte ensam om att fundera över livet. Välkommen att bli konfirmand!

Nyfiken på konfirmation?

Tisdagar kl. 13.00 i samverkan med MIKA, med start den 4 maj

Promenad

Tisdagar kl. 13.00 i samverkan med MIKA, med start den 4 maj

Digitalt varje onsdag på Facebook, länk till psalm finns här

Veckans psalm

Digitalt varje onsdag på Facebook, länk till psalm finns här

Från 29 mars till 7 juni finns det möjlighet att gå tipsrunda i Karlshamn. Frågorna byts fem gånger under våren

Tipspromenad

Att genom psalmerna gestalta vår resa genom livet. Utställningen finns i kyrkan från den 13 april till och med augusti.

Utställning i Carl Gustafs kyrka

21 maj och 10 juni

Vårens pilgrimsvandringar

21 maj och 10 juni

En stunds avkopplande musik på distans, länk till tidigare lunchmusik.

Lunchmusik 2021

En stunds avkopplande musik på distans, länk till tidigare lunchmusik.

Animation där en person lutar sig fram och vinkar till en annan.

Första hjälpen vid sorg

Ingen människa ska behöva vara ensam i sin sorg. Därför har vi samlat konkreta tips som gör det lite lättare för oss som medmänniskor att finnas där för någon som sörjer.

Närbild på valurna och en kvinnohand som lägger ner ett vitt kuvert. I bakgrunden syns ett grönt valbås lite suddigt.

Kyrkovalet - demokrati i kyrkan

Söndagen den 19 september 2021 är det val i Svenska kyrkan. Alla medlemmar som är 16 år och äldre kan rösta om hur de vill att Svenska kyrkan ska styras. Här hittar du information om hur och var du röstar och övergripande information om nomineringsgrupper och kandidater i valet. Valresultatet kommer också att publiceras här.

Bebis leker med bubblor på aktivitet i kyrkan för föräldrar och barn.

Medlemskap

I Svenska kyrkan finns det plats för dig som tror – eller tvivlar. För dig som längtar efter rättvisa och en bättre värld, som vill sjunga i kör eller ha gemenskap.

En film som  presentera Blekinge kontrakt och visar en del av våra kyrkor och vårt landskap. Filmen har till syfte att presentera Blekinge som en del av Lunds stift.

Svenska kyrkan Blekinge kontrakt – En del av Sveriges trädgård

En film som presentera Blekinge kontrakt och visar en del av våra kyrkor och vårt landskap. Filmen har till syfte att presentera Blekinge som en del av Lunds stift.

Lite om vad vi gör

Genom gemenskap, lek, skapande, musik, omtanke, över en bit mat eller en kopp kaffe är vi en mötesplats för alla. Vi finns för dig i glädje och sorg, från födsel till död, i kyrkan, på stan, i skolorna, där du bor och på sjukhuset. Vi finns för dig.