Foto: Pixabuy

Karlshamns församling

En kyrka där människor finns. Genom gemenskap, lek, skapande, musik, omtanke, över en bit mat eller kopp kaffe är vi en mötesplats för alla. Vi finns för dig i glädje och sorg, från födsel till död, i kyrkan, på stan, i skolorna, där du bor och på sjukhuset. Vi finns för dig i det du behöver under livets alla skeenden. Carl Gustafs kyrka öppen vardagar 08.00 till 15.00 och lördagar 10.00-15.00 (22/5-31/8). Åryd och Hällaryd är öppna vardagar när vaktmästare finns i på plats. Hvilans kapell är öppet vardagar 08.00-15.00 fram till allhelgonahelgen.

JULI månad

Detta händer hos oss under juli månad. Antalet besökare är enligt folkhälsomyndighetens rekommendationer. Välkomna!

AUGUSTI månad

Detta händer hos oss under augusti månad. Antalet besökare är enligt folkhälsomyndighetens rekommendationer.

MÖTESPLATSER

LUNDEN i Carl Gustafs kyrka på onsdagar start29 september, OASEN i Hällaryds kyrka på onsdagar en gång i månaden och KÄLLAN i Åryds kyrka på tisdagar en gång i månaden.

Närbild på valurna och en kvinnohand som lägger ner ett vitt kuvert. I bakgrunden syns ett grönt valbås lite suddigt.

Kyrkovalet - demokrati i kyrkan

Söndagen den 19 september 2021 är det val i Svenska kyrkan. Alla medlemmar som är 16 år och äldre kan rösta om hur de vill att Svenska kyrkan ska styras. Här hittar du information om hur och var du röstar och övergripande information om nomineringsgrupper och kandidater i valet. Valresultatet kommer också att publiceras här.

Kyrkoval Karlshamns församling

Gör din röst hörd! Information du behöver inför ditt valet i Karlshamns församling.

Kyrkovalet: Kyrklig samverkan

Kyrklig samverkan är en nomineringsgrupp av människor med kristen värdegrund och har ingen koppling till något politiskt parti, som vill skapa positiv relation mellan människor och kyrkan.

Kyrkovalet: Arbetarpartiet Socialdemokraterna

En modern och nära folkkyrka

Länkar till gudstjänster & helgmålsböner

Våra digitala sändningar/inlägg på Facebook

Lunchmusik våren 2021

En stunds avkopplande musik på distans, länk till tidigare lunchmusik.

Nyfiken på konfirmation?

Vem kan jag lita på? Hur blir jag lycklig? Finns Gud? Du är inte ensam om att fundera över livet. Välkommen att bli konfirmand!

Önsketrädet

Skriv din önskan och häng den i trädet

Nätvandrarchatten

Här finns Kyrkans nätvandrare och vill lyssna på och prata med dig - du som är ungefär mellan 12 och 25 år. Du får prata om precis vad du behöver och vill.

Bönewebben

Animation där en person lutar sig fram och vinkar till en annan.

Första hjälpen vid sorg

Ingen människa ska behöva vara ensam i sin sorg. Därför har vi samlat konkreta tips som gör det lite lättare för oss som medmänniskor att finnas där för någon som sörjer.

Bebis leker med bubblor på aktivitet i kyrkan för föräldrar och barn.

Medlemskap

I Svenska kyrkan finns det plats för dig som tror – eller tvivlar. För dig som längtar efter rättvisa och en bättre värld, som vill sjunga i kör eller ha gemenskap.

Svenska kyrkan Blekinge kontrakt – En del av Sveriges trädgård

En film som presentera Blekinge kontrakt och visar en del av våra kyrkor och vårt landskap. Filmen har till syfte att presentera Blekinge som en del av Lunds stift.

Lite om vad vi gör

Genom gemenskap, lek, skapande, musik, omtanke, över en bit mat eller en kopp kaffe är vi en mötesplats för alla. Vi finns för dig i glädje och sorg, från födsel till död, i kyrkan, på stan, i skolorna, där du bor och på sjukhuset. Vi finns för dig.