Källstorps församling

Där hav och land, himmel och jord möts

Inställt vid regn.
Samarbete mellan Källstorps församling och Hemmesdynge och Stora Isie byalag.

Midsommarafton

Hemmesdynge och Stora Isie Byalag välkomnar till Midsommarfirande på Petra och Olas äng på midsommarafton. Kl. 12.30 klär vi midsommarstången och därefter är det dans kring densamma. Medtag blommor, grönt och kaffekorg. Källstorps församling bjuder alla barn på grillad korv med bröd och saft. Inställt vid regn. Samarbete mellan Källstorps församling och Hemmesdynge och Stora Isie byalag.

Friluftsgudstjänst med allsång och enklare midsommarlunch vid Utsikten i Östra Torp.

Midsommardag

Sommartider på expeditionen

Under veckorna 29, 30, 31 och 32 har expeditionen sommaröppet. Måndagar, onsdagar och fredagar mellan kl. 10-12. Vecka 33 har vi åter öppet som vanligt. Måndagar, tisdagar, torsdagar och fredagar mellan kl. 10-12. Onsdagar mellan kl. 11-12.

Konfirmand 2019/2020 Bild: Magnus Aronson
Loggan