Källstorps församling Besöksadress: Östra Torps kyrkoväg 3-13, Östra Torp, 23178 Smygehamn Postadress: Östra Torps kyrkoväg 3-13, 23178 Smygehamn Telefon: +46(410)26167 E-post till Källstorps församling

Källstorps församling

Där hav och land, himmel och jord möts

Ledig tjänst ansvarig ekonom
Vi träffas onsdagar kl. 19.00-21.00 i Östra Torp. Första övning 6/2!
Välkommen!

Joyfulkören söker nya körsångare!

Välkommen till en kör som sätter sångglädjen först! Kanske du sjungit förut eller är nybörjare. Det spelar ingen roll. Alla är välkomna! Vi kommer att sjunga en salig blandning av olika stilar från traditionellt till gospel. Vi träffas onsdagar kl. 19.00-21.00 i Östra Torp. Första övning 6/2! Har du frågor eller vill du anmäla dig så kan du ta kontakt med körledare och organist Elisabeth Turck, Tel 070-3920188 Välkommen!

Vill du vara med i barnmusikal?

Då ska du vara med i barnmusikalen ”Båt på torra land” av Jakob Skarrie!

är sångvänliga och svängiga.
Första övning är tisdag den 5/2. Du ska anmäla dig senast 29/1 till
Organist och barnkörledare Elisabeth Türck
TEL: 070 3920188 eller Mejl: elisabeth.tuerck@svenskakyrkan.se
Hälsningar barnkörledare Elisabeth och församlingspedagog Maria J.

Vill du vara med i barnmusikal?

Vill du vara med i barnmusikal? Är du ett barn som tycker om att sjunga och agera och är mellan 6 och 12 år gammal? Då ska du vara med i barnmusikalen ”Båt på torra land” av Jakob Skarrie! Barnmusikalen „Båt på torra land“ av Jakob Skarrie är en musikal om Noa. Vad tänkte Noa när Gud talade till honom, eller när vattnet började strömma ner. Hur kändes att guppa omkring ensam på ett evigt hav? Och hur fick han kraft att börja om på nytt? Och vad i all världen tänkte djuren? Musikalen innehåller nio sånger som får tankarna att snurra runt de här frågeställningarna, ofta på ett humoristiskt och glatt sätt. Melodierna är sångvänliga och svängiga. Vi ska träffas och öva tisdagar kl. 17.00-18.00 i Utsikten vid Östra Torps församlingshem. Första övning är tisdag den 5/2. Du ska anmäla dig senast 29/1 till Organist och barnkörledare Elisabeth Türck TEL: 070 3920188 eller Mejl: elisabeth.tuerck@svenskakyrkan.se Hälsningar barnkörledare Elisabeth och församlingspedagog Maria J.

Loggan
Bild: Källstorps församling
Numera går det att förutom lägga kontanter till kollekten  även att swisha  över pengarna.
Kollekten till söndagens ändamål går att swisha från lördagen  innan t.o.m. fredagen efter. Swishnummer till kollekter är
123 527 97 57
Om ni vill ge en gåva till församlingen går det bra att swisha till 123 412 59 02.  (märk det med vilken verksamhet ni vill ge gåvan)

Kollekt och gåvor. Inte bara i kollekthåven utan också över swish