Källstorps församling

Där hav och land, himmel och jord möts

2 juli kl.10.00
3 söndagen efter trefaldighet
Mässa i Tullstorps kyrka

Helgens gudstjänst

2 juli kl.10.00 3 söndagen efter trefaldighet Mässa i Tullstorps kyrka

Källstorps församling

Numera går det att förutom lägga kontanter till kollekten  även att swisha  över pengarna.
Kollekten till söndagens ändamål går att swisha från lördagen  innan t.o.m. fredagen efter. Swishnummer till kollekter är
123 527 97 57

Kollekt och gåvor. Inte bara i kollekthåven utan också över swish

Numera går det att förutom lägga kontanter till kollekten även att swisha över pengarna. Kollekten till söndagens ändamål går att swisha från lördagen innan t.o.m. fredagen efter. Swishnummer till kollekter är 123 527 97 57 Om ni vill ge en gåva till församlingens verksamhet går det bra att swisha till 123 412 59 02. Vi använder då summan där den bäst behövs.