Källstorps församling

Källstorps församling

Där hav och land, himmel och jord möts

Ledig tjänst

Källstorps församling söker kyrkomusiker på 100 %

Livsloppet 25 mars 2017

Vi säljer startkort till Livsloppet på pastorsexpeditionen vardagar säkrast mellan
kl. 10-12. På vissa av församlings aktiviteter säljs startkorten också. Det går bra att köpa starktkort utan att gå livsloppet! Varje krona går till Svenska kyrkans internationella arbete - MatRÄTTEN, allas rätt till mat- Information se nedan.
Mer information om Livsloppet i länken.

26 mars 2017
Jungfru Marie Bebådelsedag

Helgens gudstjänst

26 mars 2017 Jungfru Marie Bebådelsedag Gospelmässa i Lilla Beddinge kyrka kl. 18.00. Gospelkören medverkar samt solisten Hanna Ekenvärn Strömberg. Kyrkkaffe serveras efteråt. Brödförsäljning

Tänker du plantera på kyrkogården nu när våren är på gång? Här kommer lite tips på vad rådjuren och den spanska skogssnigeln ogillar. Klicka på bilden så kommer en länk upp.

Planterings tips

Numera går det att förutom lägga kontanter till kollekten  även att swisha  över pengarna.
Kollekten till söndagens ändamål går att swisha från lördagen  innan t.o.m. fredagen efter. Swishnummer till kollekter är
123 527 97 57

Kollekt och gåvor. Inte bara i kollekthåven utan också över swish

Numera går det att förutom lägga kontanter till kollekten även att swisha över pengarna. Kollekten till söndagens ändamål går att swisha från lördagen innan t.o.m. fredagen efter. Swishnummer till kollekter är 123 527 97 57 Om ni vill ge en gåva till församlingens verksamhet går det bra att swisha till 123 412 59 02. Vi använder då summan där den bäst behövs.

Klädinsamling tar en paus

Stort tack till alla som hjälpt oss samla in kläder.

Just nu kan vi inte ta emot fler kläder, men vi återkommer om det blir aktuellt igen.