Bröllop

Att gifta sig hos oss är mycket populärt. Vi har 9 vackra kyrkor att välja på.

Vigseln är bekräftelsen på att man vill vandra tillsammans. Vigselgudstjänsten är både en juridisk handling och en gudstjänst där vi firar Guds och människors kärlek och ber för och välsignar vigselparet.

Här intill finns en länk där du kan läsa mer om att gifta sig.

Tider för lördagsvigsel är kl. 13.00, 15.00 och 17.00. Andra tider kan diskuteras. Kontakta oss, så kan vi planera er vigsel tillsammans. Tänk på att många bokar sin vigsel långt i förväg. Om ni har önskemål om en viss dag och kyrka är det bäst att boka i god tid.

Nyfiken på hur våra kyrkor ser ut? Gör ett Web-besök i  våra kyrkor.

Bild: Cecilia Ramäng

Spotify Business lägger ner – Så här gör du för att ha inspelad musik i kyrkan
Källstorps församling spelar endast laglig musik via CD-skivor eller mobil/platta.

Med jämna mellanrum kommer önskemål om att via församlingens ljudsystem spela upp egen musik vid gudstjänster och dop, bröllop och begravningar. Källstorps församling har tagit beslut om att Spotify inte får användas, eftersom Spotify Business upphör. Spotify kommer därför endast att vara tillåtet för privatpersoner att använda.

Det privata Spotify-abonnemanget får inte spelas i offentlig miljö. Vid dop, bröllop och begravningar, där det finns önskemål om att spela upp en låt eller sång, kan detta göras via CD-skiva eller en nedladdad låt från exempelvis Itunes. Det hela handlar om licens/royalties till skivbolagen. Vid köp av CD eller Itunes betalas licens/royalties vid köpet och genom församlingens avtal med STIM har församlingen rätt att spela upp musiken offentligt.