Bröllop

Att gifta sig hos oss är mycket populärt. Vi har 9 vackra kyrkor att välja på.

Vigseln är bekräftelsen på att man vill vandra tillsammans. Vigselgudstjänsten är både en juridisk handling och en gudstjänst där vi firar Guds och människors kärlek och ber för och välsignar vigselparet.

Här intill finns en länk där du kan läsa mer om att gifta sig.

Tider för lördagsvigsel är kl. 13.00, 15.00 och 17.00. Andra tider kan diskuteras. Kontakta oss, så kan vi planera er vigsel tillsammans. Tänk på att många bokar sin vigsel långt i förväg. Om ni har önskemål om en viss dag och kyrka är det bäst att boka i god tid.

Nyfiken på hur våra kyrkor ser ut? Gör ett Web-besök i  våra kyrkor.