Två glada kvinnor håller om varandra.
Foto: Kristin Lidell /Ikon

Du behövs!

Ditt engagemang och vilja att vara med och påverka församlingen är viktigt och varje insats är värdefull.

Varje vecka under höst- och vårterminen är Café Maria öppet, dit många kommer för en stunds fika, gemenskap och prat. Där behövs ideella som trivs med att förbereda och fixa med mat och kaffe. Det är också bra om du inte har något emot att sitta ner, fika och prata en stund med gästerna. Du bestämmer själv när du vill och kan. 


I församlingen behövs också människor med goda idéer och kreativa tankar. Kanske har du förslag på tema till denna tidning eller brinner för internationella frågor? Vill du hjälpa till vid påskvandringar, vid olika events eller inför jul? 

I församlingen finns många ideella krafter; körsångare, kyrkvärdar, ungdomsledare och språklärare är några exempel. Men du behövs också! 
Det finns möjlighet för dig att bidra med just det du kan och vill; baka, skriva, sticka, fixa eller något helt annat. Du kan bidra på det sätt som passar din livssituation. Du får möta intressanta människor, känna dig behövd och bidra till att kyrkan är en välkomnande och öppen gemenskap. 

Anmäl ditt intresse i formuläret!

Välkommen att anmäla ditt intresse att engagera dig i församlingen! Vi sparar dina uppgifter så vi kan bjuda in dig till höstens upptakt för ideella.

GDPR integritetspolicy

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter.

Engagera dig i Act Svenska kyrkan

Är du intresserad av internationellt arbete? Vill du verka för den världsvida kyrkan? I Huddinge pastorat finns flera internationella grupper, som jobbar med insamlingar och internationella frågor. Du är välkommen att engagera dig!