Förskola och förskoleklass

Vad hände i stallet?

Vad är en krubba och varför firar vi jul? Vi samlas kring krubban och pratar om vad som hände den natt då Jesus föddes. Barnen får också möjlighet att titta ordentligt på figurerna som hör till krubban. Specialinbjudan skickas.

Plats: Hässelby Strands kyrka eller Hässelby Villastads kyrka.

Påsklandskap

Varför önskar vi varandra en glad påsk? Med hjälp av dockor berättar vi varför vi firar påsk. Specialinbjudan skickas.

Plats: Hässelby Villastads församlingshus

Vardagsgudstjänst

Ge barnen och er själva möjlighet att besöka oss i kyrkan. En vardags­gudstjänst som är helt anpassad till barnen både i tid och innehåll och alltid har ett tema.
Specialinbjudan skickas.

Plats: Hässelby Villastads kyrka och Hässelby Strands kyrka

Kris och katastrof - när livet gör ont

När det ofattbara drabbar ett barn, gruppen eller persona­len. Vi står till förfogande som ett stöd och som en resurs. Vi är med i stadsdelsförvalt­ningens krisgrupp och har lång erfarenhet av krisarbete.

Plats: beroende av aktuellt behov