Foto: Gustaf Hellsing /Ikon

Hammarö församling

Hammarö församling finns nära Dig, både i vardag och helg. Med stolta kyrkotraditioner erbjuder vi en mötesplats för kristen tro och gemenskap, i både inlands och skärgårdsmiljö. Välkommen!

Våra gudstjänster livesänds!

Lättast når du dem via vår Facebooksida
gilla oss gärna, då får du automatiskt uppdatering så fort vi lägger ut nåt nytt

Du kan också nå dem direkt via Youtube

Hammarö församling på Youtube

Livesända gudstjänster från Hammarö kyrka (max 8 besökare)

Kristi himmelsfärds dag 13/5 kl 11 Gudstjänst - Regina är präst och Maria är kantor.

Söndag 16/5 kl 11 Gudstjänst - Regina är präst och Berit är kantor.

LIVESÄNDA GUDSTJÄNSTER FRÅN SKOGHALLS KYRKA (MAX 8 BESÖKARE)

Söndag 23/5 kl 18 Kvällsgudstjänst - Anders är präst och Maria är kantor.
Söndag 30/5 kl 18 Kvällsgudstjänst - Tomas är präst och Annakarin är kantor.

förinspelad GUDSTJÄNST

Lördag 15/5 kl 11 Finsk gudstjänst - Jonatan är präst och AnnaKarin är kantor.

Kollekterna går till:
13 maj - Svenska kyrkans unga 1/2 och Salt, barn och unga i EFS 1/2
16 maj - Alla kvinnors hus Karlstad
23 maj - Svenska kyrkans unga
30 maj - ACT Svenska kyrkan

Swisha gärna din kollekt på vårt nr 123 199 55 47

Finska gudstjänster går att ses via:

Hammarö församling bygger ny kanslibyggnad.

Byggnaden kommer att vara belägen mellan Hammarö kyrka och Lövnäsvägen, med adress Pilgrimsvägen 2. NIWA är vår entreprenör och byggnaden beräknas stå klar i början av 2022. Byggnaden kommer att innehålla församlingsexpedition, kansli och mötesrum.

Även parkeringsplatser för personal och besökare kommer att anläggas i anslutning till kanslibyggnaden

Välkommen att besöka oss när byggnaden är klar och vi har flyttat in.

Regina Piscator, 054-51 242 2   regina.piscator@svenskakyrkan.se

'----------------------------------------------------------------------'

Våra söndagsgudstjänster övergår till att sändas digitalt från och med söndag

Önskar Du samtala med präst? Kontakta:
Anders på 054-51 24 21, Tomas på
054-51 24 20, eller Regina på 054-51 24 22.
Kvällstid eller nattetid går det att nå jourhavande präst genom att ringa 112.
Gud välsigne Dig!

Regina, kyrkoherde”

Restriktioner pga covid 19

”Med anledning av rådande situation, med ökad smittspridning och skärpta restriktioner, ställs all ordinarie vardagsverksamhet in. Dop, vigsel och begravningar kommer att fortsätta hållas och följa de begränsningar i antal personer som får samlas. För dop, vigsel och gudstjänst gäller max 8 besökare. För begravning gäller max 20 besökare. Våra söndagsgudstjänster övergår till att sändas digitalt från och med söndag 29/11-1 advent. Välkommen att fira gudstjänst kl 11.00 genom att klicka på länk på hemsida eller via vår Facebook.  Hammarö och Skoghalls kyrka kommer att hålla öppet för enskild andakt under flera dagar i veckan i advent. Önskar Du samtala med präst? Kontakta: Anders på 054-51 24 21, Tomas på 054-51 24 20, eller Regina på 054-51 24 22. Kvällstid eller nattetid går det att nå jourhavande präst genom att ringa 112. Gud välsigne Dig! Regina, kyrkoherde”

Ta hand om er!

NÄTVANDRARCHATTEN

Svenska kyrkans nätvandrare finns måndagar och onsdagar kl. 19.00-22.00, för att prata med unga mellan 12-25 år, som vill prata om precis allt liven kan innebära och innehålla.

Ibland behöver man någon som man kan vara anonym inför för att berätta, ibland behöver man bolla tankar med någon i chatten innan man vågar steget att prata men någon i sin närhet, ibland behöver man båda delar.

Mer info finns på följande länk, svenskakyrkan.se/natvandrare

Kyrkguiden leder dig rätt med karta och kalender

Med appen Kyrkguiden kan du hitta till Svenska kyrkan med hjälp av mobiltelefonen. Du kan också se vad som händer i kyrkan och planera gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Tryck här

Svenska kyrkan har något för alla åldrar

Här hittar du kalendern för Svenska kyrkans alla verksamheter i Sverige.

Aktiviteter för alla

Livets stora händelser