Hammarö församling

Händer i Hammarö församling

Får föräldrar och barn upp till ett års ålder

Onsdagen 14 november kl.10.00i Skoghalls kyrka.

Efter konserten bjuder vi på fika fram till 11.30.
Ingen föranmälan krävs. Kostnadsfritt!

BABYKONSERT

Får föräldrar och barn upp till ett års ålder Onsdagen 14 november kl.10.00i Skoghalls kyrka. Ta med din bebis på en alldeles speciell konsert där bebisen får aktivera sina sinnen! Efter konserten bjuder vi på fika fram till 11.30. Ingen föranmälan krävs. Kostnadsfritt!

Underhållning, allsång och gemenskap.

Noten

Underhållning, allsång och gemenskap.

Gör din anmälan

Ombyggnation pågår

Under 1/8-31/12 är korsningarna vid Åråsvägen, Bruksgatan, Lillängshamnen och Mörmovägen avstängda p.g.a. bygge av en ny centrumknutpunkt, läs mer.

vi skyddar dina personuppgifter

Svenska kyrkan välkomnar Dataskyddsförordningen, GDPR. Vi vill vårda det förtroende som du som medlem eller anställd, förtroendevald och ideell medarbetare ger oss genom att hantera dina personuppgifter på ett tryggt och säkert sätt. Här kan du läsa om hur Svenska kyrkan behandlar dina personuppgifter.

Vi finns till för dig i alla skeden i livet

Välkommen till oss