Foto: Gustaf Hellsing /Ikon

Hammarö församling

Hammarö församling finns nära Dig, både i vardag och helg. Med stolta kyrkotraditioner erbjuder vi en mötesplats för kristen tro och gemenskap, i både inlands och skärgårdsmiljö. Välkommen!

Våra gudstjänster livesänds!

Lättast når du dem via vår Facebooksida
gilla oss gärna, då får du automatiskt uppdatering så fort vi lägger ut nåt nytt

Du kan också nå dem direkt via Youtube

Hammarö församling på Youtube

Livesända gudstjänster från Hammarö kyrka (max 8 besökare)

Söndag 7/3 kl. 11 Gudstjänst - Regina är präst och Anna Karin är kantor

Söndag 14/3 kl. 11 Mässa - Tomas är präst och Maria är kantor

Söndag 21/3 kl. 11 Gudstjänst - Anders är präst och Berit är kantor

Söndag 28/3 kl. 11 Gudstjänst - Dan är präst och Anna Karin är kantor

Kollekterna går till:

7 mars - ACT Svenska kyrkan
14 mars - ACT Svenska kyrkan
21 mars - Svenska kyrkans unga 1/2 och Sveriges Kyrkosångsförbund 1/2
28 mars - ACT Svenska kyrkan (slut fastekampanj)

Swisha gärna din kollekt på vårt nr 123 199 55 47

Finska gudstjänster går att ses via:

'                                                                                                                                          '

”Med anledning av rådande situation, med ökad smittspridning och skärpta restriktioner, ställs all ordinarie vardagsverksamhet in.

Dop, vigsel och begravningar kommer att fortsätta hållas och följa de begränsningar i antal personer som får samlas.

För dop, vigsel och gudstjänst gäller max 8 besökare. För begravning gäller max 20 besökare.

Våra söndagsgudstjänster övergår till att sändas digitalt från och med söndag
29/11-1 advent. Välkommen att fira gudstjänst kl 11.00 genom att klicka på länk på hemsida eller via vår Facebook.

Hammarö och Skoghalls kyrka kommer att hålla öppet för enskild andakt under flera dagar i veckan i advent.

Önskar Du samtala med präst?
Kontakta: Anders på 054-51 24 21, Tomas på 054-51 24 20, eller Regina på 054-51 24 22.
Kvällstid eller nattetid går det att nå jourhavande präst genom att ringa 112.
Gud välsigne Dig!

Regina, kyrkoherde”

Ta hand om er!

NÄTVANDRARCHATTEN

Svenska kyrkans nätvandrare finns måndagar och onsdagar kl. 19.00-22.00, för att prata med unga mellan 12-25 år, som vill prata om precis allt liven kan innebära och innehålla.

Ibland behöver man någon som man kan vara anonym inför för att berätta, ibland behöver man bolla tankar med någon i chatten innan man vågar steget att prata men någon i sin närhet, ibland behöver man båda delar.

Mer info finns på följande länk, svenskakyrkan.se/natvandrare

Kyrkguiden leder dig rätt med karta och kalender

Med appen Kyrkguiden kan du hitta till Svenska kyrkan med hjälp av mobiltelefonen. Du kan också se vad som händer i kyrkan och planera gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Tryck här

Svenska kyrkan har något för alla åldrar

Här hittar du kalendern för Svenska kyrkans alla verksamheter i Sverige.

Aktiviteter för alla

Livets stora händelser