Hammarö församling

Hammarö församling

skoghalls församlingshem tillfälligt stängt

Skoghalls församlingshem genomgår en renovering och är tillfälligt stängt 8/1-28/1. Vissa verksamheters startdatum påverkas därför, se nedan:

Arbetskretsen startar 22/1 (i Skoghalls kyrka)
Fikafé startar 22/1 (träffas i Skoghalls kyrka, aktiviteten bestäms senare beroende på väder)
Frukost startar 6/2
Må bra-kören startar 6/2
Torsdax startar 8/2

Kontakta ansvarig för berörda verksamheter om du undrar över något.

Händer i Hammarö församling

Vi erbjuder något för varje skede i livet, för stor som för liten. Gemenskap, glädje, lek, sång, stillhet & reflektion - du väljer!

Startdatum aktiviteter våren 2018

I kalendern hittar du allt som händer i våra kyrkor och i den öppna verksamheten.

Kalender/På gång

framtid.

Studiecirkel: Vad betyder reformationen idag?

Vid tre tillfällen ges möjligheten att diskutera på vilket sätt reformationen är relevant idag och vad den innebär för vår framtid.

Välkommen till en helafton

Noten

Välkommen till en helafton med BLANDSKOG. Lyssna till Görans Samuelssons sånger och Håkan Jäders krönikor den 15/2 kl. 19 på Hammars gård.

Vi finns till för dig i alla skeden i livet

Välkommen till oss