Hammarö församling

Någon att tala med

Behöver du någon att prata med? Församlingens präster, diakon och jourhavande präst finns här för dig.

Behöver du någon att prata med?
Ta kontakt med någon av församlingens präster:

Regina Piscator, kyrkoherde
Tfn 054-51 24 22, E-post till Regina Piscator
Maria Hallén
Tfn 054-51 24 21, E-post till Maria Hallén
Tomas Frylmark
Tfn 054-51 24 20, E-post till Tomas Frylmark
Dan Winander
Tfn 054-51 24 23, E-post till Dan Winander

Johanna Gerdén, diakon
Tfn 054-51 24 25, E-post till Johanna Gerdén

Vid akut behov nattetid ring:

Jourhavande präst 112

Mer om Jourhavande präst

Fler möjligheter att få hjälp:

Samtalsakuten
054-18 00 50

SamtalsAkuten vänder sig till dig som är i akut livskris och behöver samtala med en samtalsterapeut. Har du drabbats av sorg, separation, arbetslöshet, existentiell kris eller andra dramatiska händelser i ditt liv? Då kan SamtalsAkuten erbjuda dig en möjlighet att bearbeta och samtala om den uppkomna krisen.

Vi har förstärkt sekretess och vi för inga journaler. Varje besök pågår i 50 minuter och kostar 120 kr vilket betalas kontant. Du har möjlighet till max 8 samtal.

Din första kontakt sker via vår telefonsvarare, telefon 054-18 00 50, tala in ditt namn och telefonnummer så rings du upp så snart som möjligt.
Du kan även kontakta SamtalsAkuten via epost: E-post till Samtalsakuten

Krismottagning för män
054-18 01 54

Krismottagning för män vänder sig till dig som är man och är i akut livskris och vill samtala med en manlig samtalsterapeut. Har du drabbats av sorg, separation, arbetslöshet, existentiell kris eller andra dramatiska händelser i ditt liv? Har du problem i nära relationer och eller behöver hjälp att hantera din aggressivitet?

Då kan Krismottagning för män erbjuda dig en möjlighet till bearbetning via enskilda samtal med en manlig terapeut eller genom att delta i gruppverksamhet.

Vi har förstärkt sekretess och vi för inga journaler. Varje besök pågår i 50 minuter och kostar 120 kr vilket betalas kontant, detta gäller även gruppverksamheten. Du har möjlighet till max 6 samtal.

Din första kontakt sker via vår telefonsvarare, telefon 054-18 01 54, tala in ditt namn och telefonnummer så rings du upp så snart som möjligt. Du kan också nå oss via epost: E-post Krismottagning för män.

Ickevåldsgrupp

Krismottagning för män kan också erbjuda ickevåldsgrupp – en metod för män som har våldsproblem i nära relationer.
•    Gruppen träffas 24 gånger
•    8 temaområden knutna till våld
•    Bearbetning av egna erfarenheter av våldsutövning
•    Arbeta med aktuella våldsepisoder som äger rum medan mannen går i grupp
•    Gruppen består av 5-7 deltagare som leds av två erfarna gruppledare
•    Tid måndagar 16.30 – 18.00

Besöksadress för båda mottagningarna: Västra Torggatan 15, våning 2 (hiss finns), 652 24 Karlstad.

Se fler möjligheter till stöd och samtal