Hammarö församling Besöksadress: Skogåsvägen 3, 66330 SKOGHALL Postadress: Box 47, 66321 SKOGHALL Telefon:+46(54)512400 E-post till Hammarö församling

Måltid och samvaro

Välkommen till gemenskap över kaffekoppen eller en lunchbit.

Trivselträffen

Caféverksamhet för daglediga. Gemenskap, fika, samtal och aktivitet.
Onsdagar kl. 10.00-12.00, i Skoghalls församlingshem. Start onsdag 22/1.

tisdagsfrukost/Frukost och gemenskap

God frukost och härlig gemenskap för alla vuxna. Tisdagar kl 09.00-10.00 i Skoghalls församlingshem. Kostnad: 30:- (5 kuponger 120:-). Pengarna går till välgörande ändamål genom Act Svenska kyrkan. Start tisdag 21/1.

Torsdax

Andakt med efterföljande lunch. Kl. 12.00 i Skoghalls församlingshem.
Kostnad: 50:- Varannan torsdag, jämna veckor. Start torsdag 23/1.
Välkomna!

Fikafé - ett språkcafé för alla

Måndagar kl. 17.00-19.15 i Skoghalls församlingshem.
I samverkan med det sociala nätverket för ett varmare Hammarö. NBV arrangerar språkcaféet. Verksamheten är öppet för alla som vill träffa nya människor och lära om varandras kulturer och öva svenska språket. Några måndagar är det speciella teman med samhällsfrågor. Fikaféet är alltså en mötesplats för dig som är nyanländ/flykting som har frågor och som vill ha hjälp, samt för dig som vill möta nyanlända/flyktingar. Över en kopp kaffe eller te kan det handla om att lära sig mer om svenska samhället, få öva sig i svenska språket, få tips och hjälp i praktiska frågor eller bara träffas och samtala om allt möjligt. Start måndag 20/1. Välkomna!

Kontakt måltid & samvaro

Johanna Gerdén. Tel: 054-51 24 25. E-post Johanna Gerdén