Kontakt

Hammarlövs församling Besöksadress: Tommarps Byaväg 17-0, 23193 Trelleborg Telefon: 0410-330139,332032 E-post till Hammarlövs församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Hammarlövs församling

Det är fortfarande problem med filer och med kalenderadministrationen som gör att Internet Explorer automatiskt stängs ner när man precis kommer fram till kalendersidan. Därför skriver vi ut kommande händelser i klartext på första sidan tills felet - som tydligen ligger i själva websidan - är löst. Ser du inte gudstjänstschemat, rulla upp sidan, informationen står längst ner.

Med vänliga hälsningar från er webbredaktör Inger Krigström

Söndagen den 1 maj

V Vemmerlöv 11.00: Familjegudstjänst med dop, Thor Nilsson, Glenn Forslund.

Torsdagen den 5 maj

Hammarlöv 11.00: Gudstjänst på Kristi Himmelsfärds Dag, Inger Krigström, Glenn Forslund.

Söndagen den 8 Maj

Maglarp 11.00: Mässa Inger Krigström, Bodil Nilsson.

Tisdagen den 10 maj Prostvisitation i Församlingen

Sopplunch 12.00 i V Tommarps församlingshem. Alla är välkomna.

V Vemmerlöv 18.00: Visitationsmässa kpr Iva-Katarina Kummer och församlingens egna präster, Göran Christensen.

Lördagen den 14  maj

Fuglie kyrka 12.00: Konfirmation grupp 1 Thor Nilsson, Inger Krigström, Glenn Forslund, Lena Wismar samt konfirmanderna.

Söndagen den 15 maj

V Tommarp 17.00: Temamässa: "Psalmer och sånger i vår och försommartid" Thor Nilsson, Glenn Forslund.

Måndagen den 16 maj

Gemensam mässa för kontraktet på Lilla Beddinge gamla kyrkogård 19.00. Friluftsarrangemang.

tisdagen den 17 maj

Trelleborg S:t Nikolai 8.30 mässa Inger Krigström.

lördagen den 21 maj

Fuglie kyrka 12.00 Konfirmation grupp 2, Inger Krigström, Thor Nilsson, Lena Wismar, Glenn Forslund samt konfirmanderna.

söndagen den 22 maj

Maglarps nya kyrkogrund 11.00 Friluftsgudstjänst med kyrkans vuxenkör Inger Krigström, Glenn Forslund.