Other languages with Google Translate

Hammarlövs församling

Den lilla församlingen med det stora hjärtat - på vackra Söderslätt

Vi söker ny medarbetare! Läs mer här: Säsongsanställd kyrkogårdsarbetare/ vaktmästare

Välkommen till gudstjänst och verksamhet!

Nu har vi Swish! Du kan ge din kollekt/gåva genom att swisha till nummer 1231627660.

FEBRUARI

Onsdag 13 februari c:a kl. 19-22 i Byahuset i Vemmerlöv. DANSKVÄLL. Vår musiker Glenn Forslund bjuder på en blandad repertoar med musik ifrån 1950-talet och framåt. Ta på dansskorna och bjud upp eller ta en kopp kaffe och umgås till levande musik. Fri entré. Frivillig gåva går till Barncancerfonden.  Välkommen!

Torsdag 14 februari kl. 14-16 i Fuglie församlingshem. Café. Kaffe och kaka, prat och skratt. Alla-hjärtansfika.

Torsdag 14 februari kl. 19 i Fuglie kyrka. Alla-hjärtanskonsert. Smäktande ballader och toner i kärlekens tecken framförs av Evelina bladh Winborg och operasångare Imre György. Ackompanjemang: Glenn Forslund.

Söndag 17 februari kl. 11 i Hammarlövs kyrka. Mässa.

Onsdag 20 februari kl. 19 i Maglarps kyrka. Pax Maglarp. Stilla mässa med tystnad, musik och ljuständning.

Söndag 24 februari kl. 11 i Bodarps kyrka. Mässa.

Onsdag 27 februari kl. 12 i Västra Tommarps församlingshem. Sopplunch. Vår vaktmästare Malle Rosenberg bjuder in till värmande lunch med efterföljande kaffe och kaka. Kostnadsfritt. Välkommen in i gemenskapen!

MARS

Söndag 3 mars kl. 11 i Skegrie kyra. Fastlagssöndagen. Karnevalsmässa. Barnkör, konfirmander och ungdomar medverkar. Sambamusik och feststämning. Kaffe och semla, fortsatt gemenskap med underhållning i församlingshemmet. Välkommen gammal som ung att inleda fastan tillsammans med oss!

Varmt välkomna!