Hammarlövs församling

Den lilla församlingen med det stora hjärtat - på vackra Söderslätt

Offentliga gudstjänster igen!

Med försiktighet och omsorg har vi nu börjat samlas till gudstjänst i gemenskap igen. Det är en glädje att åter mötas! Välkommen du också!

Vi håller fortsatt avstånd, är noga med handhygien och stannar hemma vid minsta symptom. Vi firar gudstjänst utan nattvard.

GUDSTJÄNSTER

JULI

5 juli 11 Nya Maglarps kyrkogrund, 4 sön e Trefaldighet, friluftsgudstjänst

12 Juli 11 V Tommarp Apostladagen, friluftsgudstjänst

19 juli 14 V Vemmerlöv 6 sön e Trefaldighet, friluftsgudstjänst

26 juli 14 V Vemmerlöv Kristi förklarings dag, friluftsgudstjänst

AUGUSTI

2 aug 11 V Tommarp 8 e Trefaldighet, friluftsgudstjänst

9 aug 11 Nya Maglarp 9 e Trefaldighet , friluftsgudstjänst

16 aug 11 Skegrie, gtj 10 e Trefaldighet

23 aug 11 Skegrie, gtj 11 s e Trefaldighet

30 aug 11 Skegrie, gtj, 12 e Trefaldighet

SOMMARKONSERTER

Musik i sommarkvällen - alla onsdagar i juli kl. 19 i Bodarps kyrka

1/7 Först ut är vår år egen Lena Wismar som tillsammans med Kjell-Ove Dahlman (Kjell-oil) framför en musikalisk kompott i olika musikstilar.

8/7 Pia Eklund - bl.a. sångsolist i församlingen vid minnesgudstjänster och julkonserter - framträder här med både sång och piano, tillsammans med sina duktiga döttrar Emma och Alexandra Berggren.

15/7 Lokala sångfågeln Klara Månsson, gör i år sin tredje sommarkonsert, nu tillsammans med systrarna Elin och Alice Jönsson ifrån Skanör (samtliga solister vid bl.a. Disneykonserten i höstas). Kvällens ackompanjatör är en av fjolårets gäster: pianist Gustaf Brandt.

22/7 Duo Zora: Rebecka och Ivar Hedén Judt. Deras musik är en blandning av uråldrig kyrkomusik och folkmusik i ett elektroniskt ljudlandskap, Rebecka är blivande präst och Ivar är utbildad jazztrumpetare i Köpenhamn.

29/7 Avslutar gör Annika Stolt och Philip Lindstrand som är två musiker från "södraste" Skåne med lång och bred erfarenhet i musikbranschen. Annika har vikarierat som musiker vid en av våra gudstjänster under våren.

OBS! Max 50 personer. Vi sitter så utspridda som möjligt.

VERKSAMHET

Malles sopplunch i V Tommarps församlingshem

Återkommer i höst!

Öppet hus Café i Fuglie församlingshem

Sommaruppehåll.

Danskvällar

En onsdagskväll i månaden i Västra Vemmerlövs byahus. Här träffas vi för att umgås, lyssna och när andan faller på, även dansa till dansvänlig musik. Alla är välkomna, ju fler desto roligare blir det. Ta gärna med några vänner och bekanta, så att vi fyller dansgolvet!

Vi bjuder på fralla, kaffe o kaka, snacks.

Kostandsfritt, frivill gåva till Barncancerfonden.

Inställt tillsvidare, håll utkik efter höstens datum!

Kontakt: Musiker Glenn Forslund, 0708-160555.

Lekmannakåren

Håll utkik efter höstens program.

Syföreningen i Hammarlövs församling

Med och utan nål och tråd ses vi första tisdagen i månaden i

Fuglie församlingshem. Vi äter smörgås, kaffe och kaka och planerar inför terminens frivilligengagemang i församlingen.

Vill du vara med?

Kontakta Birgitta Sjögren tel. 040-423029.

SWISH

Vi har Swish! Du kan ge din kollekt/gåva till söndagens kollektändamål genom att swisha till nummer 1231627660.

Varmt välkomna!