Kyrkornas Second Hands byggnad i Götene.
Foto: S Berglund

Kyrkornas Second Hand

Vi tar emot det mesta, som är helt och rent och i säljbart skick

På grund av den ökande Corona-smittan har vi beslutat att hålla stängt januari månad ut. Det går fortfarande bra att lämna gåvor på lastbryggan vardagar fram till halv fyra. Vi ser fram mot ljusare tider då vi kan återgå till våra vanliga rutiner igen!

Onsdag-Torsdag-Fredag, klockan 10:00-18:00
Lördag, klockan 10:00-13:00
Söndag, Måndag, Tisdag Stängt

Snabbfakta
Kyrkornas Second Hand ägs och drivs av  Korskyrkan,  Equmeniakyrkan och Svenska kyrkan i Götene.

Kyrkornas Second Hand startade 1993 med butik på Annagatan och har vuxit successivt i storlek, omsättning och utbetalda bidrag.

Sedan starten har man skänkt över 20 miljoner kronor. Varje år skickas cirka 1,5 miljoner kronor ut till olika biståndsprojket (en del går också till diakoni i Göteneområdet). Det motsvarar omkring 60% av butiksförsäljningen.

Kontakt och besöksadress Kyrkornas second hand

Lidköpingsvägen 2, Götene

Föreståndare: