Dop, konfirmation, vigsel och begravning

Dop

Ett dop är en härlig högtid där det lilla barnet introduceras för vänner, familj och välkomnas i den Svenska kyrkans gemenskap. Dopet är en fin tradition som blir ett roligt minne att se tillbaka på. Det finns inga regler för vilken ålder barnet ska vara vid dopet.

Dop av äldre barn

Det finns ingen övre åldersgräns för dopet. Så även om olika omständigheter gjort att ditt barn inte döpts de första månaderna, så är det inte för sent.

Vuxendop

Du döps bara en gång, för dopet gäller hela livet. Om du inte blivit döpt som barn kan du döpas som vuxen.

Konfirmation

Årets kick-off med inskrivning äger rum söndagen den 4 september 2022 vid Husaby kyrka kl. 14:00-17:00.

Vigsel

Planerar ni er vigsel? Då har ni en dag framför er som ger minnen för livet. Här berättar vi om vigselgudstjänsten och hur ni bokar präst och kyrka.