– ge dig själv tid för eftertanke mitt i livets puls

Gudstjänsterna vill vara det mest centrala i Svenska kyrkans liv och verksamhet. Omkring 80 procent av kyrkomedlemmarna deltar någon gång årligen i en gudstjänst.

Vi behöver få träffas och mötas i lovsångens gemenskap, i bönens omsorg och i nattvardens delaktighet. Detta gör vi då vi firar gudstjänst tillsammans och de kan se väldigt olika ut, alltifrån en fullsatt kyrka med kör och pampig musik till en enkel mässa mitt i veckan där vi får stanna upp en liten stund och lämna vardagens stress utanför kyrkdörren.

I musiken är pausen viktig men kan vara svår att få till på rätt sätt. Vi behöver också pausen i våra liv, men det kan också vara svårt att få det att stämma.

Välkommen att fira gudstjänst i Götene pastorat på ett sätt som passar just dig!