Foto: Ivanne Blinova

Körer och musik Mjölby

Mjölby församling har flera körer och undrar du över vilken som passar just dig så kontakta någon av församlingens kyrkomusiker.

En flöjt ligger på ett bord. På bordet ligger också notpapper.

Musik och konserter i Mjölby

Musik och konserter i Mjölby församling

Måndagar

KL. 17.30 - 18.30 KÖREN VOICECARE
För vuxna. Här träffas vi som tycker om att sjunga eller vill lära sig att sjunga. Mjölby församling.

Körledare Mats Åhlund

Sommaruppehåll och startar i höst igen

Tisdagar

KL. 11.45-13.00 LUNCH MUSIK I MJÖLBY KYRKA MED EFTERFÖLJANDE SOPPLUNCH I MJÖLBY FÖRSAMLINGSHEM.
Sista sopplunchen och lunchmusiken innan sommaren är 7 juni sedan blir det sommaruppehåll.

KL. 18.30-20.30 KÖREN SALTBLANDNING

2-4 stämmig damkör med varierad repertoar som gärna jobbar i projektform.

Vissa uppsjungningar sker utan noter så tid och möjlighet att förbereda sig på egen hand är önskvärt.

Är du intresserad av att vara med i vårt gäng? Hör av dig till körledaren Annette för en enkel provsjungning.

Kören har sista övningen inför sommaren 31 maj sedan blir det sommaruppehåll

Onsdagar

KL. 18.45-20.45 MJÖLBY KYRKOKÖR
Sjunger omväxlande kyrkomusik, från klassisk kyrkomusik till lite mer moderna tongångar. Mjölby församling