Foto: Ivanne Blinova

Körer och musik Mjölby

Måndagar

KL. 18.00-20.00 KÖREN VOICECARE
För vuxna. Här träffas vi som tycker om att sjunga eller vill lära sig att sjunga. Mjölby församling.

Tisdagar

KL. 11.45-13.00 LUNCH MUSIK I MJÖLBY KYRKA MED EFTERFÖLJANDE SOPPLUNCH I MJÖLBY FÖRSAMLINGSHEM.
Kontakta Mats Åhlund

KL 13.30 -15.00 MÅ BRA SÅNG

Denna kör är tillsvidare vilande. Vi startar upp så fort soppluncherna kommer igång. För aktuell info se annons och månadsblad. Vid frågor kontakta Annette Strand 0142-827 15

KL. 18.30-20.30 KÖREN SALTBLANDNING Körstart 1 september med Coronaanpassade övningar

2-4 stämmig damkör med varierad repertoar som gärna jobbar i projektform.

Vissa uppsjungningar sker utan noter så tid och möjlighet att förbereda sig på egen hand är önskvärt.

Är du intresserad av att vara med i vårt gäng? Hör av dig till körledaren Annette för en enkel provsjungning.

Onsdagar

KL. 18.45-20.45 MJÖLBY KYRKOKÖR
Sjunger omväxlande kyrkomusik, från klassisk kyrkomusik till lite mer moderna tongångar. Mjölby församling

Kontakta Mats Åhlund