Konfirmationsgrupper 2020-2021

Läsåret 2020-2021 finns fyra olika konfirmationsgrupper hos Svenska kyrkan Falköping.

Film- och friluftskonfirmation

I den här gruppen kombinerar vi det bästa av två världar - film och friluftsliv! Du lär dig spännande nya saker, träffar vänner, lär dig mer om dig själv och hur alla livets frågor hänger samman. Vi kommer i huvudsak träffas på söndagar med några läger och dagträffar runt om på Falbygden. Ledare: Fredrik Stiernstedt Östblom, präst och Emanuel Blom, fritidsledare.

Viktiga datum:
22/8 Kickoff för alla konfirmander i S:t Olofs kyrka.
5-6/9 Lägerdygn i tält.
13/12 Lussemys för alla konfirmander i Kyrkans hus Falköping.
13-14/2 2021 Övernattning inomhus. (helgen innan sportlovet).
30/4-2/5 2021 Lägerdygn.
30/5 2021 Konfirmation.

ANMÄL DIG TILL FILM- OCH FRILUFTSKONFIRMATION HÄR!

LAN-konfirmation

Tycker du om att spela dator- och tv-spel på fritiden? Häng med oss in i spelvärlden och lär dig en massa om kristen tro och hur det är att vara människa! Gaming och kristen tro går att kombinera och utveckla.

Under vår tid tillsammans kommer vi att spela dator/TV-spel  och prata mycket om livets stora frågor och om den värld vi finns i (både virtuel och IRL). Vi träffas en gång i månaden, ofta i Tiarps församlingsgård, och på discord några gånger för spelkvällar. Vi kommer också att ha LAN under både höstlovet och sportlovet.
Ledare: Marian Jensen, präst och Markus Karlsson, församlingspedagog.

Viktiga datum:
Detaljerat schema för gruppen finns att ladda ner här!
Kickoff för alla konfirmander i S:t Olofs kyrka.
25-27/10
 Höstlovs-LAN. (Troligen i Tiarps församlingsgård.)
27-29/11 Läger
Lussemys för alla konfirmander i Kyrkans hus Falköping.
19-21/2 2021 Sportlovs-LAN. (Plats ej bestämt.)
25/4 2021 Konfirmation

ANMÄL DIG TILL LAN-KONFIRMATION HÄR!

Citykonfa

Med vandringskängor, käpp och hatt, väskan på ryggen fylld med tankar och funderingar beger vi oss ut i livets berg och dalar. Här får du möjlighet att svara på de frågor du vanligtvis inte ställer dig, allt mellan himmel och jord.

Vi öppnar upp möjligheten att upptäcka delar av dig själv och om Guds skapelse som vi lever i, vi besöker platser som du kanske aldrig varit på tidigare? Tillsammans kommer vi åka på läger och vandra tillsammans, prata om tro och livets resa och vad det är att vara kristen och en pilgrim? Ledare: Sandra Flensén, präst och Emanuel Blom, fritidsledare.

Viktiga datum:
Gruppen träffas varannan torsdag kl 16-18 i Mössebergs kyrka.
22/8 Kickoff för alla konfirmander i S:t Olofs kyrka.
4-6/9 Höstläger
23-25/4- 2021 Vårläger
22/5 2021 Konfirmation.

ANMÄL DIG TILL CITYKONFA-GRUPPEN HÄR!

På spaning med Gud

För dig som till exempel går på särskola eller träningsskola och trivs bäst med ett lite långsammare tempo. Kontaktperson: Marian Jensen.

ANMÄL DIG TILL ”PÅ SPANING MED GUD” HÄR!

-------------------------

Konfirmation för vuxna

Hösten 2020 planeras en grupp för dig som aldrig konfirmerades som tonåring, men har kvar dina frågor. Kontaktperson: Fredrik Stiernstedt Östblom.

LÄS MER OM VUXENKONFIRMATION HÄR!