Konfirmation i Ullared

Kom och var med! För dig som går i åttonde klass.

Åt mig har getts all makt i himlen och på jorden. Gå därför ut och gör alla folk till lärjungar: döp dem i Faderns och Sonens och den heliga Andens namn och lär dem att hålla alla de bud jag har gett er. Och jag är med er alla dagar till tidens slut.

Matt 28:16-20

Konfirmationsläsningen är en gång i veckan, förutom på loven. Varje tisdag efter skolan träffas vi och samtalar och lär oss mer om bibeln. Vi diskuterar mycket om livet tillsammans eftersom det är väldigt viktigt!

Vi har även ett läger i början och ett läger i slutet innan vi konfirmerar oss i Maj.

Vill du anmäla dig?

Hör av dig till:

Jeanette Åkesson

Pedagog

Mer om Jeanette Åkesson

Församlingsassistent och diakoniassistent i Ullareds, Fagereds, Älvsereds och Källsjö församlingar