Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Konfirmation i Ullared/Fagered/Källsjö/Älvsered

Kom och var med! För dig som går i åttonde klass.

Åt mig har getts all makt i himlen och på jorden. Gå därför ut och gör alla folk till lärjungar: döp dem i Faderns och Sonens och den heliga Andens namn och lär dem att hålla alla de bud jag har gett er. Och jag är med er alla dagar till tidens slut.

Matt 28:16-20

Konfirmationsläsningen är en gång i veckan, förutom på loven. Varje tisdag efter skolan träffas vi och samtalar och lär oss mer om livet, den kristna tron och om Gud. Vi diskuterar mycket om livet tillsammans eftersom det är väldigt viktigt!

Under konfirmationstiden får du tillfälle att på ett kul och intressant sätt lära dig mer om kristen tro. Fundera och samtala om vad du vill med ditt liv. Du får chansen att lära känna nya kompisar och åka på konfirmationsläger. 

Vi tror att man lär sig bäst om man har kul samtidigt. Därför består vår konfirmationsundervisning av en massa olika aktiviteter och delar såsom musik, diskussioner, lekar, film och gruppövningar. Kristen tro är mer än fakta. Under andakt får du chansen att varva ner och för dig själv fundera på vem Gud är och vad egen tro kan vara.

Vi har ett läger i början och ett läger i slutet innan vi konfirmerar oss i maj.

Anmälan konfirmation

Anmäl dig till konfirmationsgruppen i Ullared/Fagered läsåret 2020/2021! Anmäl dig senast 30 maj 2020.

Är du döpt?

KONTAKTUPPGIFTER TILL SAMTLIGA VÅRDNADSHAVARE

ÄR DET OK ATT ER UNGDOM MEDVERKAR PÅ BILD I FÖRSAMLINGENS INFORMATIONSKANALER? (Webbsida, blogg, Facebook, Instagram, folder osv.)

Daniel Björck

Daniel Björck

Falkenbergs pastorat

Präst

Mer om Daniel Björck

Präst i Fagered, Källsjö, Ullared och Älvsered