Barn, superhjälte
Foto: Sunny studio/Shutterstock

Barn, ungdom, familj i Fagered, Källsjö, Ullared & Älvsered

Här ser du alla verksamheter som finns. Vi välkomnar alla att vara med oss!

Mariagården är stängd – Gula villan ersätter

Under en tid är församlingshemmet i Ullared, Mariagården, stängd. Under tiden får vi använda Gula villan, som ligger mittemellan församlingshemmet och Gekås. Där bedrivs nu församlingens barn- och ungdomsverksamhet.

Hösten 2020 i Ullared/Fagered

Miniorer i Ullared – Gula villan

Miniorerna är för dig som går i årskurs F-3. Vi träffas varje torsdag kl. 16:30-18 för att ha roligt tillsammans. Vi leker, pysslar, bakar, fikar och sjunger.

Vid frågor kontakta: Anna Hagstrand, tfn: 0724-65 32 47 eller mejl anna.hagstrand@svenskakyrkan.se

Miniorer och juniorer i Fagereds församlingshem

Miniorerna är för dig som går i årskurs F-2 och juniorer är för dig som går i årskurs 3-5. Vi träffas varje onsdag eftermiddag för att ha roligt tillsammans. Vi leker, pysslar, bakar, fikar och sjunger.

Miniorer onsdagar kl. 13–15 med start 16 september 2020

Juniorer onsdagar kl. 14:30–16:30 med start den 16 september 2020