Barn, ungdom, familj i Fagered, Källsjö, Ullared & Älvsered

Här ser du alla verksamheter som finns. Vi välkomnar alla att vara med oss!

Mariagården är stängd – Gula villan ersätter

Under en tid är församlingshemmet i Ullared, Mariagården, stängd. Under tiden får vi använda Gula villan, som ligger mittemellan församlingshemmet och Gekås. Där bedrivs nu församlingens barn- och ungdomsverksamhet.

Kyrkis i Ullared – Gula villan

Välkomna till Kyrkis i Ullared på onsdagar mellan kl. 9-11:30.
Ni kommer när ni vill och går när ni vill - men samling och fika sker runt kl. 10.

Alla barn i åldern 0-6 år är välkomna till Kyrkis tillsammans med sina föräldrar. Vi leker, fikar, sjunger, pysslar och busar.

Vi finns i Gula villan bakom Gekås.

Varmt välkomna!

Vid frågor kontakta: Julia Nilsson, 0346-372 28 julia.nilsson@svenskakyrkan.se

Miniorer i Ullared – Gula villan

Miniorerna är för dig som går i årskurs F-3. Vi träffas varje tisdag kl. 16.30-18 för att ha roligt tillsammans. Vi leker, pysslar, bakar, fikar och sjunger.

Vid frågor kontakta: Julia Nilsson, 0346-372 28 julia.nilsson@svenskakyrkan.se

Miniorer och juniorer i Fagered församlingshem

Miniorerna är för dig som går i årskurs F-2 och juniorer är för dig som går i årskurs 3-5. Vi träffas varje onsdag eftermiddag för att ha roligt tillsammans. Vi leker, pysslar, bakar, fikar och sjunger.

Miniorer onsdagar kl. 13–15 med start 11 mars

Juniorer onsdagar kl. 14.30–16.30 med start den 11 mars

Vid frågor kontakta: Anna Hagstrand, 076 849 20 58 eller anna.hagstrand@svenskakyrkan.se

Konfirmander

Församlingarnas konfirmandgrupp träffas i Gula villan på tisdagar mellan kl. 14.15 och 16.

Vid frågor kontakta: prästen Daniel Björck, 0346-372 15