Maten är klar! (Marieholm)

Visst vore det skönt att ibland slippa tänka på vad man ska äta och hur man ska hinna laga det? En gång i månaden löser vi det åt er! I Reslövs prästgård, Marieholm.

Ändring pga coronapandemin

Denna verksamhet är dessvärre inställd/pausad/skjuten på framtiden pga coronapandemin.

Vi planerar, lagar och bjuder på kvällsmat, och tar hand om disken efteråt. Enklare pyssel kommer finnas uppdukat för de barn och vuxna som känner för det och lekrummet är tillgängligt under förälders ansvar.

Öppet för alla, barn i sällskap med vuxen.

Från 16.00 är det drop in, vid 17.15 samlas vi för en kort andakt och 17.30 serveras kvällsmat med efterföljande kaffe och kaka eller enklare dessert.

Anmälan senast en vecka innan varje tillfälle till lottie.skold@svenskakyrkan.se (glöm inte att meddela eventuella allergier)

Följande tillfällen under hösten 2020

(tredje onsdagen i månaden) 16/9, 21/10, 18/11, 16/12