Foto: Josefin Casteryd/IKON

Barn & familj

Svenska kyrkan Eslöv erbjuder en mängd olika aktiviteter och mötesplatser för både barn och föräldrar. Barnkörer, eftermiddagsverksamheter, öppen barnverksamhet, gudstjänster, måltider med mera.

Jesus sa: Låt barnen komma till mig! Hos oss finns möjlighet till en kravlös samvaro med barnen i centrum. Barnen har en särskild plats hos Gud. De är viktigast! Vi vill vara en resurs och ett stöd i ert uppdrag som föräldrar

Vår verksamhet finns på flera olika orter i kommunen – varmt välkommen till det som passar er bäst!

Öppen barnverksamhet

Här kan du som vuxen tillsammans med barn (0-6 år) träffa andra vuxna och barn, utbyta erfarenheter och prata om vardagens viktiga och mindre viktiga saker och händelser. Kom när det passar – ingen föranmälan. Helt kostnadsfritt.

På gång för barn & familj

Här hittar du allt som händer framöver för barn och familj som man är välkommen att bara droppa in på!

Gå till kalendern

Barn- & ungdomskörer

Hitta din kör nedan – sorterade efter ort

Barnteater

För alla barn upp till åtta år spelar vi teater i Eslövs kyrka

Barnloppisar

Köp eller sälj - eller både och! Uppdatera barnens garderob och leksakshörna på ett sätt som är bra för både dig, din plånbok och miljön.

Maten är klar!

Visst vore det skönt att som småbarnsförälder ibland slippa tänka på vad man ska äta och hur man ska hinna laga det?

Nyhetsbrev för barnfamiljer

Håll koll på vad som händer hos oss "på barnfronten" – prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ungdomsgrupp med plugghjälp

Ny ungdomsgrupp i Marieholm i Reslövs prästgård för dig i åk 7-9

Öppen föräldragrupp

Är du en mamma eller en pappa som vill utbyta erfarenheter och dela med dig av tankar och funderingar som uppkommer under föräldraskapet? Och som kan lämna bort barnen 2 timmar en måndag? Se då hit!

Arken fritids

Fritidshemmet Arken är Svenska kyrkan Eslövs fritidshem för barn i F-klass t.o.m. 5:an, beläget i Eslövs församlingsgård.

Succé för sommarlovskyrkan

Under två veckor i början av sommarlovet är det full fart kring Eslöv kyrka. Då har vi samlat barn till gemenskap, lek, sommarskoj och äventyr i och omkring Eslöv kyrka.

Skola - kyrka

Svenska kyrkan Eslöv vill vara en resurs för barn, ungdomar, studenter och personal inom grund-, gymnasieskola samt folkhögskolan, SFI och vuxenutbildning – som samtalspartner, traditionsbärare och kunskapsförmedlare.

Barn använder appen kyrkan på iPad.

Kyrkan – en app för barn

Kyrkan är Svenska kyrkans app för barn i förskoleåldern. I den får du besöka en kyrka för att bland annat spela på orgeln, hälla vatten i dopfunten och måla ett kyrkfönster. I appen finns också korta filmer om dop, begravning, vigsel, jul och påsk.

Barnkonsekvensanalys

Barnens bästa vägs in i Svenska kyrkan Eslövs beslut