Other languages with Google Translate

Kontakt

Eskelhems pastorat Besöksadress: Eskelhem Prästgården 181, 62270 GOTLANDS TOFTA Postadress: Pastorsexpeditionen, Eskelhem Prästgården 181, 62270 Gotlands Tofta Telefon:+46(498)266525 E-post till Eskelhems pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Eskelhems pastorat

Ett stort litet pastorat! Från kusten vid Tofta strand och Gnisvärd sträcker sig pastoratet in mot Gotlands mitt och omfattar församlingarna Eskelhem-Tofta och Vall-Hogrän-Atlingbo. Välkommen!

Välkommen som komminister till ESKELHEMs PASTORAT OCH Stenkumla församling !

Vår komminister sedan många år flyttar till fastlandet och därför söker nu Stenkumla församling och Eskelhems pastorat en allroundkomminister. Här finner du ett sammanhang med god arbetsmiljö och fina samarbetsinriktade medarbetare. Vi har bredd i gudstjänstlivet med söndagens högmässa i centrum. Du blir anställd på heltid i Stenkumla församling och hyrs ut på 50% till grannpastoratet Eskelhem, där du kommer att vara ansvarig för konfirmanderna, fira gudstjänster och kyrkliga handlingar. Även i Stenkumla församling kommer du att vara ansvarig för konfirmanderna och ungdomsgruppen. Utöver detta ingår sedvanliga arbetsuppgifter, därför får du gärna vara ”allround” men du får gärna brinna för just konfirmander och ungdomar men gärna också liturgi och förkunnelse. Det finns möjlighet att bo i någon av våra två fina prästgårdar.

Läs mer om församlingarna:

Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 16 juni. I din ansökan vill vi se personligt brev, CV och prästbrev. Skicka din ansökan till:

Stenkumla församling
Vibble gård, Drejaregatan 1
622 59 Visby

Eller maila: stenkumla.forsamling@svenskakyrkan.se

Frågor? Kontakta Andréa Bogren, kyrkoherde i Stenkumla församling: 0709-399116. Monika May, kyrkoherde i Eskelhems pastorat 070-4976869.