Other languages with Google Translate

Kontakt

Degeberga-Everöds församling Besöks- och postadress: Skaddevägen 8A, 29731 Degeberga Telefon: +46(44)355450 E-post till Degeberga-Everöds församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Degeberga-Everöds församling

Välkommen till Degeberga-Everöds församling! Hit kan du komma på bröllop, dop, samtal, gudstjänst, konfirmation, barnverksamhet och mycket mer.

Mi­na kära, låt oss äls­ka varand­ra, ty kärle­ken kom­mer från Gud, och den som äls­kar är född av Gud och känner Gud. (1 Joh. 4:7)

GDPR
Den 25 maj 2018 kommer GDPR (General Data Protection Regulation) börja gälla i hela EU. Vi på Svenska kyrkan har granskat vår personuppgiftshantering för att säkerställa att den går i enlighet med de krav som ställs. Din personliga integritet är av högsta prioritet för oss och vi vill att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar din personliga information.

Vill du veta mer om hur Svenska kyrkan behandlar dina personuppgifter? Klicka på länken.