Foto: Diana Winqvist

Degeberga-Everöds församling

Välkommen till Degeberga-Everöds församling! I församlingen ingår orterna Lyngsjö, Everöd, Östra Sönnarslöv, Huaröd, Hörröd, Maglehem, Vittskövle och Degeberga. Hit kan du komma på bröllop, dop, samtal, gudstjänst, konfirmation, barnverksamhet och mycket mer.

Mi­na kära, låt oss äls­ka varand­ra, ty kärle­ken kom­mer från Gud, och den som äls­kar är född av Gud och känner Gud. (1 Joh. 4:7)

Hjälp och stöd i coronatider.

I tider av ovisshet på grund av covid-19 så har vi ställt om våra verksamheter men vi finns fortfarande för dig. Om du är orolig eller behöver hjälp med att få vardagen att fungera så kan du höra av dig till oss. För att få hjälp att handla mat, medicin eller om du önskar enskilda samtal per telefon eller i vårt samtalsrum i Degeberga kyrka gör så här:

Ring 044- 35 51 21 måndag till fredag kl. 09:00-15:00.

Meddela vad du behöver. Vid uttag av receptbelagd medicin behövs din legitimation samt att vi skriver en personlig fullmakt, önskar du enskilda samtal så bokar vi antingen en telefontid eller så sker samtalet i vårt samtalsrum i Degeberga kyrka.

Varorna levereras sedan vid din ytterdörr.

Du betalar via swish eller kontanter efter att varorna är levererade och har du inte swish själv har du kanske en anhörig som kan hjälpa dig med betalningen.

Vi pausar vår gruppverksamhet

Församlingen har pausat all gruppverksamhet. Detta gäller tills vidare.

Från den 24/11-2020 blir inga gudstjänster offentliga utan begränsas till tjänstgörande (inkl. inbjudna musik).
Vi kommer att spela in våra gudstjänster och lägga upp dem på vår Facebooksida.

Foto: Diana Winqvist