Other languages with Google Translate

Degeberga-Everöds församling

Välkommen till Degeberga-Everöds församling! Hit kan du komma på bröllop, dop, samtal, gudstjänst, konfirmation, barnverksamhet och mycket mer.

Mi­na kära, låt oss äls­ka varand­ra, ty kärle­ken kom­mer från Gud, och den som äls­kar är född av Gud och känner Gud. (1 Joh. 4:7)

lediga tjänster

DIAKON
Vi söker dig som är vigd diakon (eller som inom det närmaste kommer att  diakonvigas) och som vill ta ansvar för, utveckla och fördjupa den diakonala verksamheten i Degeberga-Everöds församling.
Då församlingen inte tidigare haft någon diakon finns stora  möjligheter att påverka tjänstens innehåll efter de behov som finns.

Läs om tjänsten här

SOMMARANSTÄLLNING SOM KYRKOVAKTMÄSTARE 2019

Från mitten av mars till mitten av november 2019 söker Degeberga-Everöds församling dig som vill arbeta som sommaranställd på våra kyrkogårdar. Tjänsten är främst en utetjänst, och i arbetsuppgifterna ingår alla på en kyrkogård förekommande arbetsuppgifter såsom gräsklippning, trimning, ogräsrensning, häckklippning och vattning m.m. Utöver sedvanligt kyrkogårdsarbete ingår även viss fastighetsskötsel såsom städning. Tjänsten kan innehålla vissa förrättningar och gudstjänster på vardag eller helg. Du ingår i ett trevligt, erfaret och kompetent arbetslag bestående av 12 anställda, därav fem ordinarie vaktmästare.

Läs mer om tjänsten här