Other languages with Google Translate

Kontakt

Degeberga-Everöds församling Besöks- och postadress: Skaddevägen 8A, 29731 Degeberga Telefon: +46(44)355450 E-post till Degeberga-Everöds församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Konfirmation

Nu är det dags för anmälan till konfirmand-året 2017/2018. Läs här om vilka grupper vi erbjuder. Ladda ner vår folder. Anmäl dig direkt på sidan.

Vad är konfirmation och hur funkar det???

Konfirmationstiden är en möjlighet att få nya vänner, få en bättre uppfattning om vem du själv är, få diskutera frågor som har med livet och tron att göra och hur det är att vara tonåring. Du får åka på läger och göra mycket annat spännande. Vi pratar givetvis också om religion och andlighet, och det på ett sätt som gör att det är du själv som tar ställning till vad du vill tro på.

Livet handlar om så mycket, och under konfirmations-tiden får vi tillsammans upptäcka och diskutera. Vem är jag? Vem är min nästa? Vem är Gud?! Och kan Gud och kyrkan bli något relevant i mitt liv idag?

En del tror att man måste vara religiös för bli konfirmand. Så är det inte. Du är välkommen precis sådan som du är oavsett vad du tror på. Man kan också ingå i en konfirmationsgrupp fastän man inte är säker på om man vill konfirmeras.

Om du inte är döpt, kan du ändå vara konfirmand.
Du döps i så fall under konfirmationstiden.

Du kommer inte att ångra dig!