Foto: Anneli Johansson, Skara pastrorat

Ungdomskören

Är du sångsugen och letar ett kul sammanhang att sjunga i? Sök då till Bromma församlings ungdomskör! Vi sjunger och har roligt tillsammans.

Ungdomskören i bromma församling

Bromma församlings ungdomskör är för dig som är 13-19 år.

Kören övar på torsdagar. Vi börjar kl. 16.30 med fika och sen sjunger vi kl. 17.00–18.15 i Ängbykyrkan med start den 2 september.

Vi följer myndigheternas rekomendationer för att minska smittspridningen.

I Ungdomskören får du träna din röst på ett bra sätt. Du lär dig sångteknik, får scenvana och sjunger härliga låtar i blandade stilar.

Vi medverkar på gudstjänster några gånger per termin, gör konserter och åker ibland på körresa eller körläger. Vi har också samarbeten med Stockholms gospelverkstad.

Att sjunga ger dig många bra bieffekter som till exempel minskad stress, bättre andning och du blir gladare. Dessutom kommer du få ett gäng kör-kompisar på köpet!

Helén  Grahn

Helén Grahn