Ungdomskören

Att sjunga i en ungdomskör gör något för både kropp och själ. Bromma församlings ungdomskör är för dig som är 13 år och uppåt.

Ungdomskören i bromma församling

Den här terminen har ungdomskören uppehåll. Förhoppningsvis ses vi till vårterminen. Håll utkik här på hemsidan för mer inforamtion.

Att sjunga i en ungdomskör gör något för både kropp och själ. Du blir mindre stressad, får bättre andning och blir gladare. Du blir också en del av en gemenskap som är svår att hitta någon annanstans.

Ungdomskören i Bromma församling är en kör för dig som är 13 år och äldre. Det finns inget krav på att du kan läsa noter eller att du har sjungit i kör tidigare. Vi sjunger olika genrer och deltar i gudstjänster i församlingen.

Tidigare har Ungdomskören åkt på körresa till Göteborg och satt upp musikalen Mignon tillsammans med ungdomskören i Sundbybergs församling.

Lillemor Zielinski