Bromma kyrkokör

Torsdagar kl. 19.00–21.15 i Famnen.

Kören består i dagsläget av 23 sångare. En gång i månaden framträder delar av kören vid församlingens mässor och musikgudstjänster. Under 2019 har kören bland annat gett Vivaldis Magnificat och Scarlattis Salve Regina. När kören framförde Lars-Erik Larssons Förklädd Gud tillsammans med S:ta Anna Vokalensemble, solister och Dramatenskådespelaren Andreas T Olsson var Ängbykyrkan fullsatt.

Vi övar torsdagar kl. 19.00–21.15 i Famnen. Varje år åker Bromma kyrkokör på körinternat en helg och ger konserter i församlingens kyrkor några gånger per år. För att vara med i kören gör du ett enkelt sångprov. Du bör kunna läsa noter och ha körvana.

Kören har även en egen hemsida www.brommakyrkokor.se där du hittar mer information.

Anne-Marie Bodén

Organist, Musiker