Barnkörer

I kyrkans körsång får barnen ta plats. Här får barnen sjunga ut, sträcka på sig och ta i från tårna. Bromma församling har tre barnkörer för olika åldersgrupper.

Inställt

Barnkörerna är inställda en tid framöver för att minska risken för spridning av coronaviruset.

Via länken nedanför kan du läsa mer.

Att sjunga i kör är bra för hela kroppen – forskning visar att vi blir lugnare och gladare av sång. I barnkörerna dansar och busar vi tillsammans och barnen får färdas med musikens melodier.

I körsången får ditt barn lära känna flera sångglada barn i Bromma. De får skapa något tillsammans, alla med sin unika röst och personlighet. Tillsammans får barnen uttrycka olika känslor.

Kyrkan är en fantastisk plats för sång. Några gånger per termin deltar barnkörerna i församlingens familjegudstjänst där de ger gudstjänsterna liv, rörelse och känslor.

Bromma församlings barnkörer