Bromma Bliss

Har du hört att du inte kan sjunga? Nonsens – alla kan sjunga! Nu kan du dessutom delta i kören Bliss var du än befinner dig eftersom vi är en digital kör. Under sommaren övar vi med en app och till hösten hoppas vi kunna sjunga tillsammans på plats i Ängbykyrkan.

Visste du att du mår bättre av att sjunga? Sången minskar stress, du blir gladare, får bättre andning och du lär dig att njuta av nuet. När passar det då bättre än nu att börja sjunga i en kör? Bromma församlings nystartade kör Bliss är öppen för alla – oavsett om du kan sjunga eller inte!

Bromma Bliss är en kör med stor fokus på glädje, värme och lust. Vi sjunger och övar härliga låtar i blandade stilar, mest pop och gospel.

Till en början är vi en digital kör där vi redan nu i sommar kan öva och testa att sjunga med appen We Are Voice. Längre ner på sidan hittar du en instruktionsvideo där du kan lära dig hur appen fungerar.

Efter att ha övat en hel sommar var och en för sig med hjälp av appen hoppas vi på att ses in real life i höst. Kanske kan vi då göra en flashmob eller ett annat roligt projekt. Håll utkik!

Hoppas vi ses i appen och sen till hösten!

Helén Grahn

Så här använder du appen

1. Ladda ner appen We Are Voice.

2. Skapa ett konto.

3. Gå in på fliken ”grupper” och sök efter en grupp. Välj ”Jag har ingen kod” och sök efter Sensus studieförbund. Gå med i Sensus studieförbund.

4. Gå in på grupper och sök igen. Välj ”Jag har ingen kod” och sök efter Bromma Bliss. Gå med i Bromma Bliss.

5. När du har blivit godkänd som medlem i Bromma Bliss hittar du låten vi övar på i fliken ”My player”. Där väljer du ”Låtar”, sen ”Låtar delade med dig”. Klicka på låten du hittar där och börja öva!

Nedanför hittar du en instruktionsvideo för hur du använder appen. Har du frågor kan du kontakta körledare Helén, kontaktuppgifter hittar du lite längre upp på sidan.