Foto: Bromma församling

Bromma Bliss

Bromma Bliss övar på tisdagar kl.18.00–19.30 utanför Klockargården vid Bromma kyrka. Regnar det går vi in och sjunger i kyrkan.

Har du hört att du inte kan sjunga? Nonsens – det kan alla! Bromma Bliss, församlingens kom-i-gång-kör, välkomnar alla oavsett förkunskaper. Mellan träffarna övar vi med appen We are Voice.

Sång är bra för hälsan

Visste du att du mår bättre av att sjunga? Sång minskar stress, gör dig gladare, ger bättre andning och lär dig att njuta av nuet. Bromma Bliss har fokus på glädje, värme och lust. Vi sjunger och övar härliga låtar i blandade stilar, mest pop och gospel. På körens repertoar står bland annat Pharell Williams ”Happy”, Coldplays ”Fix you” och Titiyos ”Come along” och nya låtar tillkommer hela tiden.

anmälan

Låter det spännande? Kontakta körledare Helén om du är intresserad av att  sjunga i Bromma Bliss så skickar hon en inbjudan.

Tid: Tisdagar kl. 18.00.
Plats: Klockargården, Bromma kyrka (inomhus i händelse av regn)

Helén  Grahn

Helén Grahn

We are voice

We are Voice är en app där du kan öva hemma på låtarna vi sjunger under körövningarna. Notera att du behöver vara medlem i kören för att få tillgång till Bromma Bliss övningar. Här hittar du en instruktionsvideo som visar hur appen fungerar.

Foto: Bromma församling

Så här använder du appen

1. Ladda ner appen We Are Voice.

2. Skapa ett konto.

3. Gå in på fliken ”grupper” och sök efter en grupp. Välj ”Jag har ingen kod” och sök efter Sensus studieförbund. Gå med i Sensus studieförbund.

4. Gå in på grupper och sök igen. Välj ”Jag har ingen kod” och sök efter Bromma Bliss. Gå med i Bromma Bliss.

5. När du har blivit godkänd som medlem i Bromma Bliss hittar du låten vi övar på i fliken ”My player”. Där väljer du ”Låtar”, sen ”Låtar delade med dig”. Klicka på låten du hittar där och börja öva!

Nedanför hittar du en instruktionsvideo för hur du använder appen. Har du frågor kan du kontakta körledare Helén, kontaktuppgifter hittar du lite längre upp på sidan.

Inomhusövning i Bromma kyrka.