Välkommen till Bro församling

Scrolla ner för vidare information

BRO FÖRSAMLINGS VERKSAMHET

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Restriktionen om avstånd mellan besökarna gäller fortfarande. Välkommen att ringa församlingsexpeditionen eller tjänstgörande präst för frågor om de olika kyrkorna.

GUDSTJÄNSTER

Alla söndagar är det högmässa i Bro kyrka mellan 11.00-12.00.

Församlingsexpeditionen

Telefontid måndagar, tisdagar, torsdagar och fredagar 9-12 och 13-15

Expeditionen på Prästvägen 6 är öppen för besök 9-12 och 13-15 måndagar, tisdagar, torsdagar och fredagar.

E-mail: bro.forsamling@svenskakyrkan.se

Bro kyrka

Högmässa söndagar 11.00-12-00

Kapellet på Prästvägen 6

Öppet tisdagar och torsdagar 13-14.

Kapellet är öppet för ljuständning.

Samtal

Enskilda samtal erbjuds per telefon, digitalt eller som ”Walk and talk”.

Du når diakon och präst på följande telefonnummer och mail.

Ulrika Nordkvist, Komminister
Tel: 08-584 808 95 Mail: ulrika.nordkvist@svenskakyrkan.se

Katarina Lundström Thompson, Diakon
Tel: 08-584 808 91 Mail: katarina.lundstrom-thompson@svenskakyrkan.se

Bokning

Församlingsexpeditionen har telefontid alla vardagar 9-12 och 13-15. Telefon: 08-584 808 80. Expeditionen på Prästvägen 6 har besökstid 9-12 och 13-15 måndagar, tisdagar, torsdagar och fredagar. Om ni vill boka eller har frågor om dop, vigsel och begravning går det också bra att maila. E-mail: bro.forsamling@svenskakyrkan.se Frågor kring gravar och gravskötsel besvaras av Bo Cederholm på telefon 0704412891.

Kontakt/personal

Bro församlings åtgärder för begränsande av smittspridningen av Corona

Församlingens öppna grupprelaterade verksamheter; körer mm är i huvudsak, efter samråd med deltagarna, vilande; så även öppen verksamhet som tisdagssoppan och Lunchcaféet.

Den utåtriktade verksamheten på vårdinrättningar och kommunala mötesplatser är vilande i samklang med kommunens direktiv och förhållningssätt.

Den individrelaterade verksamheten sköts i vanlig ordning efter överenskommelse med berörda.