Vill du gifta dig med mig?

Den frågan har nog många fått igenom åren och lika många har gett den till någon.

Har du och din partner beslutat er för att gifta er är ni välkomna att höra av er till oss på församlingen. Här bokar du vilken kyrka, datum, tid och eventuellt om du önskar ha er efterföljande fest i någon av våra lokaler, helt kostnadsfritt.

Prästen som skall viga er, hör av sig ca två veckor innan vigsel och där går ni igenom hur vigselakten går till och diskuterar musik som ni vill ha. Har ni speciella önskemål kan ni prata med kantorn som skall spela.

Ring för bokning tel 837 00 mellan kl 9-12 alla vardagar utom onsdag då har vi öppet mellan kl 13-15.

Här nedan finns våra brudkronor som man kan få låna.