Konfirmander

Sollebrunn och Långared

Vi har tre konfirmandgrupper i Bjärke församling. Sollebrunnsgruppen träffas en helg i månaden, med start i november till konfirmationen i augusti året därpå. Långaredsgruppen träffas varje tisdag (ej under loven) med start i oktober till konfirmationen i maj året efter. Grupperna arbetar tillsammans med Equmeniakyrkorna i Sollebrunn/Gräfsnäs, Magra, Långared, Vänga och Loo.

Nytt för i år är en rollspelskonfirmation i Sollebrunn. Vi träffas torsdagar ojämna veckor, med start under hösten och konfirmation i maj. Denna grupp är inte tillsammans med Equmeniakyrkan.