Om Act Svenska kyrkan

Din integritet

Vi värnar om din personliga integritet och din rätt att själv ha kontroll över dina personuppgifter. Om du har några frågor om hur dina personuppgifter hanteras kan du läsa mer nedan eller kontakta oss för mer information.

Act Svenska kyrkan, är en del av Svenska kyrkan och det är Trossamfundet Svenska kyrkan (org nr 252002-6135) som är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som behandlas.

Här kan du läsa om hur dina personuppgifter hanteras när du till exempel ger en gåva, interagerar med våra sociala medier eller på annat sätt kommer i kontakt med oss. Vi berättar hur vi jobbar med marknadsföring för att nå nya givare och målgrupper samt hur du kan påverka vilka kakor som sparas i din webbläsare när du besöker våra digitala plattformar.

Händer som skriver på ett tangentbord till en dator. Bredvid ligger en mobiltelefon.

Personuppgifter (GDPR)

Vi värnar om din personliga integritet och vill att du ska känna dig trygg när du ger en gåva eller på annat sätt kommer i kontakt med Act Svenska kyrkan.

Bild på himmel med gula logotyper. De fem logotyperna formerar ett mönster där loggorna för Facebook och Instagram är på översta raden och där logotyperna för LinkedIn, YouTube samt Twitter är på den nedersta raden.

Riktlinjer för sociala medier

Sociala medier är idag en självklar del av mångas liv. Plattformarna innebär dock både personuppgifts- och datahantering som varje användare bör vara medveten om. På den här sidan sammanfattas hur och varför Act Svenska kyrkan använder sociala medier.

Barn sitter och skriver bokstäver

Så kvalitetssäkrar vi vårt arbete

Du kan lita på att dina pengar når de människor de är ämnad för. Vi kontrolleras av flera olika aktörer, bland annat auktoriserade revisorer, Sida, Svensk insamlingskontroll, HQAI och Giva Sverige.

Kakor

Vi använder kakor (cookies) på webbplatsen svenskakyrkan.se. Vissa av våra kakor är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera. De går inte att välja bort. Andra kakor kan du själv välja om vi ska använda eller inte. Oavsett dina inställningar är du anonym för oss.

Gruppbild på fyra personer som utgör Givarservice

Givarservice svarar på frågor

Har du frågor eller synpunkter på Act Svenska kyrkan? I alla frågor är du varmt välkommen att kontakta Givarservice så hjälper vi dig.

Kvinnlig präst på strand med barn i bakgrunden.

Om Act Svenska kyrkan

Tillsammans med andra kyrkor, organisationer och frivilliga arbetar Act Svenska kyrkan långsiktigt mot fattigdom, förtryck och orättvisor och agerar snabbt vid katastrofer.