Välkommen till Vimmerby pastorat! Denna sida är under uppbyggnad och kommer att utvecklas och förbättras!

Dopet är porten in i Kyrkan. Den som döps blir medlem i kyrkan och i Guds familj. I Vimmerby pastorat och hela Svenska kyrkan är det vanligast att den som döps är spädbarn, men det hindrar förstås inte att både ungdomar och vuxna döps.

Dopet

Vem kan jag lita på?

Konfirmand 2017/18

Vem kan jag lita på?

Bröllop är fest. Ett minne för livet. Inte bara för dem som gifter sig utan också för släkt och vänner.

Vigsel

När en familjemedlem, släkting eller vän dör är det viktigt att få ta ett sista farväl. I kyrkan gör vi det i en begravningsgudstjänst då vi överlämnar den som dött till Gud.

Begravning