Konfirmation 2021/2022

Du är inte ensam om att fundera över livet.

Under konfirmationstiden funderar vi på livet, Gud, kärlek, vänner, döden, sorg, glädje, ondska. Vi diskuterar små och stora frågor tillsammans med andra. Vi har övernattning, läger och firar gudstjänster samt mässor tillsammans.

DÅ SKA VI SES!

Konfirmation 2021/2022

Vimmerby Pastorat välkomnar dig, född 2007, till konfirmandträffar i Vimmerby församlingshem.

Veckogrupp:

Start den 15 september kl. 18.00 i Vimmerby kyrka (Viktigt att både vårdnadshavare och konfirmander närvarar då viktig information om året kommer delges)

Vi träffas onsdagar ojämna veckor mellan kl. 15.00-16.30. Drop-in-fika från 14.30.

Vi har en övernattning på höstlovet och sen åker vi på en resa, fyra dagar, på påsklovet.

Konfirmation i maj

Som konfirmand kommer du också att medverka i din hemförsamlings gudstjänstliv.

Låter det spännande? Anmäl dig till Linnéa snarast.

Meddela konfirmandens: mobil nummer, adress (gata, nr, postnr, ort) samt ev allergi/specialkost). Minst 1 vårdnadshavares: Mobil nr, mail och adress (om annan än konfirmanden)

Linnéa Källström, församlingsassistent: 070-240 82 81

linnea.kallstrom@svenskakyrkan.se