Konfirmand 2020/21

Här kan du läsa mer om vad det innebär att "konfirmandläsa". Med anledning av den pågående pandemin har konfirmandgrupperna just nu digital undervisning.

KONFIRMANDANMÄLAN 2020/2021

Kryssa i nedan vilken konfirmandgrupp du vill gå i

Du är inte ensam om att fundera över livet. Konfirmation handlar bland annat om att diskutera små och stora frågor tillsammans med andra. Samtalen blandas med praktiska uppgifter, olika upplevelser, kortare läger och kvällsmässor.

”Ibland känns det som om livet har fler frågor än svar. Tiden räcker inte till, det är så mycket man vill göra. Mitt i allt detta så kommer vi från Svenska kyrkan och vill inbjuda dig till konfirmation. Kristen tro har inget facit längst bak i boken, det finns inga färdiga svar. Ändå så håller den kristna tron att leva på.”

DÅ SKA VI SES!

Konfirmand 2020/2021

Vimmerby Pastorat bjuder in dej till konfirmandträffar i Vimmerby församlingshem.

Första träffen är en informationsträff om kommande läsår och sker i Vimmerby den 4 oktober kl. 18.00.

Läsåret 2020/2021 kan du välja mellan 2 olika konfirmandgrupper:

Veckogrupp: Vi träffas onsdagar ojämna veckor mellan kl. 15.00-17.00. Vi börjar med drop-in-fika från 14.30.

En övernattning på höstlovet och en heldag till Linköping på vårens studiedag. Vi åker också på en resa, Destination Europe, fyra dagar på påsklovet.

Konfirmation, preliminärt, 22 maj.

Sommargrupp: Vi träffas 6 söndagar under året.

En övernattning på höstlovet och en heldag i Linköping på vårens studiedag.

På sommaren, vecka 31, är vi på läger en vecka på Gransnäs. Vecka 32 ses vi på hemmaplan i församlingshemmet på dagtid.

Konfirmation 14 augusti.

Som konfirmand kommer du också att medverka i din hemförsamlings gudstjänstliv på olika sätt och vi kommer att ha temadagar m.m.

Har du några frågor kontakta:

Veckogrupp

Martin Bergman, präst martin.bergman@svenskakyrkan.se

Linda Wallerman, församlingsassistent linda.wallerman@svenskakyrkan.se

Helena Holmström, konfirmanledare

Melanie von Goldbeck, musiker

Sommargrupp

Ylva Nilsson, diakoniassistent ylva.nilsson@svenskakyrkan.se

Håkan Perniel, präst

Helena Holmström, konfirmandledare

Melanie von Goldbeck, musiker

Välkomna!