Söraby församlingsgård
Foto: Karolina Fagerlund

Söraby församlingsgård

Söraby församlingsgård ligger i nära anslutning till Söraby kyrka och rymmer pastorsexpedition och lokaler för församlingsverksamhet.

Strax intill Söraby kyrka ligger Söraby församlingsgård med samlingssalar och mötesplatser.

Längre ner på sidan hittar du information om Söraby församlingsgård, öppettider, kontaktuppgifter samt information om gudstjänst och verksamhet.

Uthyrning/utlåning - med anledning av coronapandemin

På grund av coronapandemin kan församlingshemmet just nu inte bokas alls. Kontakta församlingsexpeditionen för mer information.

Vid besök i församlingshemmet var vänlig och följ Folkhälsomyndighetens försiktighetsåtgärder:

• Stanna hemma om du är sjuk!
  • Bibehåll en god handhygien
  • Tvätta händerna ofta
  • Hosta och nys i armvecket
  • Håll säkerhetsavstånd

Hitta till Söraby församlingsgård

Sörabyvägen 3
363 31 Rottne

Öppettider

Kontakta värdinnan eller församlingsexpeditionen 0470-70 32 20 för mer information.

Helena Johansson Engdahl

Värdinna

Gudstjänst och verksamhet

gudstjänst och verksamhet i församling och pastorat

På sidan om Söraby församling finns en kalender med gudstjänstprogrammet för församlingens kyrkor.

Hela pastoratets gudstjänstprogram, det vill säga för Svenska kyrkan Växjös tretton församlingar, hittar du på sidan som heter Gudstjänstprogram.

Alla pastoratets körer, barngrupper, ungdomsaktiviteter, dagverksamheter, stöd och hjälp, volontärarbete och mycket mer hittar du på sidan På gång i Svenska kyrkan Växjö.