Stora Köpinge församling

Läs mer under igår, idag och i evighet om vad som hänt i församlingen!

Barnkörerna Himlasjung och Heavenly är vilande under vårterminen 2019.

SÖNDAGEN DEN 10 FEBRUARI - FEMTE SÖNDAGEN EFTER TRETTONDEDAGEN

Bild: Wikipediaanvändare "Jorchr"

Välkomna klockan 18.00 till Borrie kyrka där vi firar Taizémässa. Jonas Ahlner och Kerstin Lindfors

TISDAGEN DEN 12 FEBRUARI - MORGONMÄSSA

Nattvard
Bild: IKON

Välkomna klockan 09.00 till Stora Köpinge kyrka där vi firar morgonmässa. Efter mässan serveras det frukost i Prästgården. Jonas Ahlner

SÖNDAGEN DEN 17 FEBRUARI - SEPTUAGESIMA

Välkomna klockan 10.30 till Stora Köpinge kyrka där vi firar mässa, Joy4u2 medverkar. Johan Åkesson

SÖNDAGEN DEN 24 FEBRUARI - SEXAGESIMA

Välkomna klockan 10.30 till Stora Herrestad kyrka där vi firar mässa. Jonas Ahlner och Kerstin Lindfors.

Läs om söndagen som kommer

Grusväg som slingrar sig genom sommargrön skog.
Bild: Linda Mickelsson/Ikon

Kyrkan har skapat en egen kalender, kyrkoåret. Den handlar bland annat om Jesus liv. Varje söndag och helgdag under kyrkoåret har sitt namn, sitt tema och sina bibeltexter.
Här kan du läsa den kommande söndagens bibeltexter.