Kontakt

Stora Köpinge församling Besöks- och postadress: St Köpinge Byväg 72, Prästgården, 27173 Köpingebro Telefon: +46(411)558500 E-post till Stora Köpinge församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Stora Köpinge församling

Läs mer under igår, idag och i evighet om vad som hänt i församlingen!

Barnkörerna Himlasjung och Heavenly är vilande under vårterminen 2019.

ALLA VERKSAMHETER STARTAR VECKA 3!    VÄLKOMNA!

SÖNDAGEN DEN 20 JANUARI - ANDRA SÖNDAGEN EFTER TRETTONDEDAGEN

Bild: Wikipediaanvändare "Jorchr"

Välkomna klockan 10.30 till Borrie kyrka där vi firar Mässa. Johan Åkesson och Annika Stoltz.

SÖNDAGEN DEN 27 JANUARI - TREDJE SÖNDAGEN EFTER TRETTONDEDAGEN.

Välkomna klockan 10.30 till Stora Herrestad kyrka där vi firar Mässa. Jonas Ahlner, Kerstin Lindfors, Annika Stoltz och Eva Reslow.

SÖNDAGEN DEN 3 FEBRUARI - KYNDELSMÄSSODAGEN

Välkomna klockan 14.00 till Stora Köpinge kyrka där vi firar Familjemässa, Himlaskoj medverkar. Bibelutdelning till alla femåringar. Tårta serveras efteråt. Johan Åkesson, Anneli Olsson Lindström.

SÖNDAGEN DEN 10 FEBRUARI - FEMTE SÖNDAGEN EFTER TRETTONDEDAGEN

Bild: Wikipediaanvändare "Jorchr"

Välkomna klockan 18.00 till Borrie kyrka där vi firar Taizémässa. Jonas Ahlner och Kerstin Lindfors

TISDAGEN DEN 12 FEBRUARI - MORGONMÄSSA

Nattvard
Bild: IKON

Välkomna klockan 09.00 till Stora Köpinge kyrka där vi firar morgonmässa. Efter mässan serveras det frukost i Prästgården. Jonas Ahlner

SÖNDAGEN DEN 17 FEBRUARI - SEPTUAGESIMA

Välkomna klockan 10.30 till Stora Köpinge kyrka där vi firar mässa, Joy4u2 medverkar. Johan Åkesson

SÖNDAGEN DEN 24 FEBRUARI - SEXAGESIMA

Välkomna klockan 10.30 till Stora Herrestad kyrka där vi firar mässa. Jonas Ahlner och Kerstin Lindfors.

Läs om söndagen som kommer

Grusväg som slingrar sig genom sommargrön skog.
Bild: Linda Mickelsson/Ikon

Kyrkan har skapat en egen kalender, kyrkoåret. Den handlar bland annat om Jesus liv. Varje söndag och helgdag under kyrkoåret har sitt namn, sitt tema och sina bibeltexter.
Här kan du läsa den kommande söndagens bibeltexter.