Musikcafé

En gång i månaden bjuder församlingen på ett musikcafé i Prästgården i Stora Köpinge. Dagen är alltid onsdag och tiden 14.00-15.30. Det bjuds då på en trevlig fika tillsammans och därefter ett musikprogram. Träffarna börjar alltid med en andakt. Välkomna!

ONSDAGEN DEN 4 DECEMBER - MUSIKCAFÉ

”Är detta verkligen möjligt” En musikalisk och humoristisk kaskad av toner och humor med Gustaf Brandt och Per Mellborg.

ONSDAGEN DEN 6 NOVEMBER - MUSIKCAFÉ

”Gamla örhängen och nya symfonier” med Gustaf Brandt och Evelina Åkesson.

ONSDAGEN DEN 2 OKTOBER - MUSIKCAFÉ

Kören ”Sjung för Hälsan” underhåller.

ONSDAGEN DEN 4 SEPTEMBER - MUSIKCAFÉ

”Allt från Danne Stråhed till Elvis”  med Joakim Lydén och Jimmy Nilsson.

ONSDAGEN DEN 8 MAJ - MUSIKCAFÉ

Sjung för hälsan, körledare Marie Tängmark Bild: Stora Köpinge församling

Välkomna klockan 14.00 - 15.30 till Musikcafé i Stora Köpinge Prästgård. Kören Sjung för Hälsan underhåller.

ONSDAGEN DEN 3 APRIL - MUSIKCAFÉ

Musiker Anders Juhlin Bild: Florence Rooth

Välkomna klockan 14.00 - 15.30 till Musikcafé i Stora Köpinge Prästgård. Florence Rooth, organist i S:ta Maria och musikern Anders Juhlin underhåller.

Organist Florence Rooth Bild: Florence Rooth

ONSDAGEN DEN 6 MARS

Bild: Blandfärs

Välkomna klockan 14.00 - 15.30 till Musikcafé i Stora Köpinge Prästgård. Blandfärs kommer och spelar och sjunger.

ONSDAGEN DEN 6 FEBRUARI

Musikcafé Bild: Stora Köpinge församling

Välkomna klockan 14.00 - 15.30 till Musikcafé i Stora Köpinge Prästgård. Therese & Sture underhåller med dragspel och sång.

ONSDAGEN DEN 5 DECEMBER

Klockan 14.00 - 15.30 är det Musikcafé i Stora Köpinge Prästgård. ”Österlenarna” Knut och Lars undehåller. VÄLKOMNA!!

ONSDAGEN DEN 7 NOVEMBER

Bild: Marie Tängmark

Klockan 14.00 - 15.30 är det Musikcafé i Stora Köpinge Prästgård. ”Så det kan låta” med Mona Jönsson och Marie Tängmark. VÄLKOMNA!!!

ONSDAGEN DEN 3 OKTOBER - MUSIKCAFÉ

Bild: IKON

Välkomna klockan 14.00 - 15.30 till Musikcafé i Stora Köpinge Prästgård. "Höstsol och värmeljus" Sång och Musik med Louise Gustafsson och Maria Nilsson.

ONSDAGEN DEN 2 MAJ - MUSIKCAFÉ

Sjung för hälsan, körledare Marie Tängmark Bild: Stora Köpinge församling

Klockan 14.00 - 15.30 är det Musikcafé i Stora Köpinge Prästgård. "Opp té dans", Dansmusik med kören Sjung för hälsan. Allsång.  VÄLKOMNA!!!

ONSDAGEN DEN 4 APRIL - MUSIKCAFÉ

Johanna Hyden Bild: Johanna Hyden

Klockan 14.00 - 15.30 är det Musikcafé i Stora Köpinge Prästgård. "Sång och cello", Johanna Hydén sjunger och spelar.  VÄLKOMNA!!!

ONSDAGEN DEN 7 MARS - MUSIKCAFÉ

Klockan 14.00 - 15.30 är det Musikcafé i Stora Köpinge Prästgård. "Österlenarna Knuts musik", Dragspelsmusik. VÄLKOMNA!!!

ONSDAGEN DEN 7 FEBRUARI - MUSIKCAFÉ

Trio Tängmark Bild: Tängmark

Klockan 14.00 - 15.30 är det Musikcafé i Stora Köpinge Prästgård. "TRIO TÄNGMARK" två kantorer och en präst tar ton. Prästen i Löderup,kantorn i Stora Köpinge med dotter som är kantor och blivande präst. VÄLKOMNA!!!

ONSDAGEN DEN 3 JANUARI - MUSIKCAFÉ

Bild: Skånska visor

Klockan 14.00 - 15.30 är det Musikcafe i Stora Köpinge Prästgård. "SKÅNSKA VISOR" med duon Agneta Grundström och Hans "Hasse" Andersson. VÄLKOMNA!!!

ONSDAGEN DEN 6 DECEMBER - MUSIKCAFÉ

Sjung för hälsan, körledare Marie Tängmark Bild: Stora Köpinge församling

Klockan 14.00 - 15.30 är det Musikcafé i Stora Köpinge Prästgård.  "JULGODIS"  Kören Sjung för hälsan och kantor Marie Tängmark sjunger gamla och nya julvisor, Allsång.  VÄLKOMNA!!!

Klockan 14.00 - 15.30 är det musikcafé i Stora Köpinge Prästgård.

TISDAGEN DEN 1 NOVEMBER - MUSIKCAFÉ

Klockan 14.00 - 15.30 är det musikcafé i Stora Köpinge Prästgård. "HYGGE TILL KAFFET" Vackra, spännande och roliga sånger med Pia Ewaldz - sång och violin och Mats Nilsson - sång och piano.

Klockan 14.00 - 15.30  är det musikcafé i Stora Köpinge Prästgård. "BLANDFÄRS" Spelglädje och allsång med fiol, dragspel, trummor och banjo.

ONSDAGEN DEN 4 OKTOBER - MUSIKCAFÉ

Klockan 14.00 - 15.30 är det musikcafé i Stora Köpinge Prästgård. "BLANDFÄRS" Spelglädje och allsång med fiol, dragspel, trummor och banjo.

Herdarna Mats Risberg och Anders Blixt Bild: a Köpinge samling

ONSDAGEN DEN 6 SEPTEMBER - MUSIKCAFÉ

Klockan 14.00 - 15.30 är det musikcafé i Stora Köpinge Prästgård. "HERDARNA" kyrkoherde Mats Risberg och kyrkoherde Anders Blixt, blandad musikalisk kavalkad från svensktopp till andra genrer.

Klockan 14.00 - 15.30 är det musikcafé i Stora Köpinge Prästgård "Joy4U2 - Glädje för dig också" Kören sjunger somrigt med sväng. Naturligtvis får alla vara med i lite glad allsång!

ONSDAGEN DEN 2 AUGUSTI - MUSIKCAFÉ

Klockan 14.00 - 15.30 är det musikcafé i Prästgården. "Blandad kompott" med Maria, Alvar och Fredrik, sång, fiol och piano. VÄLKOMNA!

ONSDAGEN DEN 7 JUNI - MUSIKCAFÉ

14.00 - 15.30 ÄR DET MUSIKCAFÉ I STORA KÖPINGE PRÄSTGÅRD. "Ett fång med tongivande blomster" Dagkören sjunger sånger med blomtema.

MUSIKCAFÉ DEN 5/4

14.00 - 15.30 ÄR DET MUSIKCAFÉ I STORA KÖPINGE  PRÄSTGÅRD. "Mina år med populärmusiken"  med Bengt Åscar. VÄLKOMNA!!!

MUSIKCAFÉ DEN 1/3

14.00 - 15.30 ÄR DET MUSIKCAFÉ I STORA KÖPINGE PRÄSTGÅRD. "Mina år med populärmusiken" med Bengt Åscar. VÄLKOMNA!!!

MUSIKCAFÉ DEN 1/3

14.00 - 15.30 ÄR DET MUSIKCAFÉ I STORA KÖPINGE PRÄSTGÅRD. SÅNG OCH MUSIK MED KAROLINA STRAND "GAMLA FILMSÅNGER I SVART OCH VITT". VÄLKOMNA!!

MUSIKCAFÉ DEN 1/2

Kl. 14.00 - 15.30 "VI SJUNGER OSS FRAM TILL JULEN"  med Sofia Rosengren och Maria Nilsson.

MUSIKCAFÉ DEN 7 DECEMBER I PRÄSTGÅRDEN

Kl. 14.00 - 15.30 "VI SJUNGER OSS FRAM TILL JULEN" med Sofia Rosengren och Maria Nilsson.