Igår idag i evighet

Här håller du dig uppdaterad på vad som hänt i församlingen

Foto från barnverksamhetens avslutning den 21 maj, med musikalen Blommor och Skratt.

Musikalen Blommor och Skratt 2017-05-21

Musikalverkstan och Musikalkören.

Musikalen Blommor och Skratt 2017-05-21

Kompbandet Midas

Musikalen Blommor och Skratt

Körmedlemmar

Musikalen Blommor och Skratt

Körmedlemmar

Ljus från fängelset, Öja kyrka
Taizémässa med ljuständning från ängelset i Öja kyrka Bild: Maria Nilsson

Bild från Taizémässan i Öja kyrka den 19 mars. Ljuständning med ljus från fängelset.

Fastlagssöndagen - Karnevalsgudstjänst i Stora Köpinge kyrka, Musikalkören medverkade

Bengt Åscar spelade och sjöng på musikcafét den 1/3
Bengt Åskar på musikcaféet den 1/3 Bild: Stora Köpinge församling

Benkt Åscar spelade och sjöng på musikcafét den 1/3.

Bilder från Familjegudstjänsten den 5/2 i Stora Köpinge kyrka. Musikalverkstan medverkade med Ljusspel. De barn i församlingen som fyller 5 år under 2017 fick hämta sin egen "barnens bibel".

Julafton i Stora Köpinge kyrka med församlingens barnverksamhet, Musikalverkstan och Musikalkören.

Krubbvisning i Stora Köpinge kyrka 2016

Församlingsassistent Anneli Olsson-Lindström, Kantor Maria Nilsson och Kyrkoherde Johan Åkesson berättade om julevangeliet för förskolebarnen i församlingen.

Luciagudtjänst iden 11 dec 2016 i Stora Köpinge kyrka med Musikalverkstan och Musikalkören.

Församlingen avtackade vaktmästare Jan Sjögren som slutade sin tjänst den 30 nov 2016 efter sju säsonger på våra kyrkogårdar.

Klockan 19.00 Gospelmässa med JOU4U2 och MIDAS i Stora köpinge kyrka. Jonas Ahlner.

SÖNDAGEN DEN 20 NOVEMBER-DOMSÖNDAGEN

Gitte Pålsson & Khala Uma & Joy4U2 161020

Lisa för själen den 20 oktober 2016 SJUNG FÖR LIVET, Gitte Pålsson & Khala Uma & Joy4U2 med tanke & insamling för barncancerfonden.

Anneli och Malin

Mässan avslutades med skönsång

Avtackning av församlingsassistent Malin Greij

Tack Malin för allt ditt arbete i församlingen. Lycka till med nya arbetet!

Välkommen Anneli Olsson-Lindström

Anneli är vår nya församlingsassistent

Dopkalaset 2016

En bricka fylld med änglar som skall delas ut till årets dopbarn.

Dopkalaset 2016

Barn med föräldrar hämtar sin dopängel.