Stenbrohults församling

Den som missar en mässa - missar en massa. Kom och fira gudstjänst i Stenbrohults vackra kyrka vid Möckelns strand.

Livets högtider

Dop, konfirmation, vigsel och begravning - stora händelser i livet. De brukar också ibland kallas för ”kyrkliga handlingar”.

Musik

Stenbrohults församling är en sjungande församling! Här ryms ett rikt musikliv, psalmer och liturgisk musik i högmässan, kyrkokörens breda repertoar, barnens glada rörelsesånger och inbjudna gästers sång och musik. "Lovsjung hans namns ära, ge honom ära och pris" Ps 66:2

Barnverksamhet

Jesus sa: "Låt barnen komma till mig och hindra dem inte, ty Guds rike tillhör sådana som de." Vi vill låta barnen få chans att upptäcka vem Jesus är! Söndagskola, öppen förskola, Bibeläventyr och fotbollsskola är några möjligheter.