Kvällssolen lyser på ett brandgult lönnlöv som fastnat mellan några kvistar.
Foto: Maria Svensk

Roslagens västra pastorat

Vem du än är - du är alltid välkommen hit!

Ett moln har formen av ett hjärta på den blå himlen.

Jobba i hjärtat av Roslagen!

Vi har lediga tjänster! Kom till oss! Vi söker två komministrar, två kantorer och en kyrkogårds- och fastighetschef - är du någon av dem?

En dator och en läsplatta

"Tankar inför helgen" och andra filmer

Här hittar du filmade andakter inför kommande helg och mycket annat som är både bra och kul att känna till om kyrkan.

En grönskande äng fylld med blommor i gult och blått

Musik i sommarkväll

I sommar är våra kyrkor fyllda av musik! Vår folder sträcker sig från juni ända in i september och här hittar du musik i olika genrer - alltid något som passar någon. Vi ses i sommar!

En kalender ligger uppslagen på ett bord

Vår kalender

Här hittar du alla tillfällen när du kan besöka våra kyrkor eller verksamheter. Välkommen till oss!

Gudstjänster och andakter i radio och TV

Har du inte möjlighet att komma till våra kyrkor och fira gudstjänst kan du ändå ta del i gudstjänstlivet genom radio och tv

Två mindre röda stenar ligger ovanpå en större med texten Kärlekspärlorna.

Kyrkporten i Roslagen

En tidning som täcker kyrkans verksamheter i församlingarna - från Närtuna i söder till Häverö-Edebo i norr. Årets första Kyrkport i Roslagen hittar du här:

Hos oss finns alltid rum och tid för möten

Sju skäl att vara medlem i Svenska kyrkan

Vi vill vara en välkomnande och öppen kyrka. En plats där människor växer, möts i kärlek och varsamt. En plats där själen kan få ro.

Vad gör en diakon egentligen?

Ordförandeklubba och psalmbok

Förtroendevalda

Att vara förtroendevald betyder att man fått ett uppdrag, ett förtroende från församlingens medlemmar genom kyrkligt val.

Barnkörer

Här finner du mer information om alla de barnkörer som finns inom Roslagens västra pastorat.

Öppet Hus för dig som är dagledig

Öppet Hus i Hallstavik

Varannan tisdag ses vi under coronasäkra former.

Så behandlar vi dina personuppgifter - GDPR

Här hittar du all information du behöver kring hur vi behandlar personuppgifter.

Be en egen bön för fred
På bönewebben kan du själv tända ett ljus och be en digital bön för fred.
Bönewebben