Foto: Kristina Strand Larsson/Ikon

Rödeby församling

Välkommen till kyrkan mitt i byn!

Så här bedrivs verksamheten den kommande tiden

Barn- Kör- och Ungdomsverksamheten

Så här bedrivs verksamheten den kommande tiden

Kaffekopp i ett öppet fönster
Nostalgi
Sommarstuga

Café i kyrkan

Vi skjuter fram terminsstarten för tisdagscaféet

Välkommen till oss var du än befinner dig!

Digitala Gudstjänster och hälsningar

Välkommen till oss var du än befinner dig!

Vi finns på Stationsvägen 40, bredvid församlingshemmet.

Nu är vi på plats!

Vi finns på Stationsvägen 40, bredvid församlingshemmet.

Fr o m 10 december utgår tipspromenaden från församlingshemmet

Tipspromenaden har flyttat!

Fr o m 10 december utgår tipspromenaden från församlingshemmet

Listers- och Bräkne kontrakt och Karlskrona – Ronneby kontrakt slås samman 1 januari 2021.

Vi blir Blekinge kontrakt!

Rosa virus

Skärpta rekommendationer Covid-19

Läs mer om hur Rödeby församlings verksamhet påverkas från och med den 24 november

Man från Svenska kyrkan levererar en matkasse till en äldre kvinna med rollator.

Svenska kyrkan i coronatider

I tider av oro och kris kan vi behöva mötas och få stöd och hjälp av varandra i ännu större omfattning än vanligt. Därför ställer Svenska kyrkan inte in – vi ställer om! Läs om hur coronaviruset påverkar vår verksamhet.

Illustration i grönt med två personer

Jourhavande präst

Behöver du någon att prata med? Jourhavande präst lyssnar, och det som sägs stannar mellan er. Du kontaktar Jourhavande präst via telefon, digitalt brev eller chatt.

Person tittar på livesändning från gudstjänst hemifrån soffan.

Digitala gudstjänster och evenemang

Många församlingar sänder gudstjänster och andra evenemang på webben. I vår gemensamma kalender hittar du sändningarna. Du kan också se eller höra en del av våra gudstjänster via SVT eller Sveriges radio.

Hand håller i mobiltelefon med appen på skärmen, framför Uppsala domkyrka.

Mobilapp

Med Svenska kyrkans mobilapp Kyrkguiden kan du hitta till kyrkorna med hjälp av mobiltelefonen. Du kan också se vad som händer i kyrkan och planera gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen finns för iPhone och Android.

Röstande i en vallokal 2017. En mamma röstar i valbåset omgiven av tre barn.

Ställ upp i kyrkovalet

Vill du vara med och göra skillnad? Då kan uppdraget som förtroendevald i Svenska kyrkan vara något för dig! Här får du veta hur du gör för att ställa upp i kyrkovalet.

Vi lever under samma himmel och har samma värde och rättigheter. Men beroende på var vi föds, eller vilket kön vi har, ser verkligheten olika ut. Tillsammans med kyrkor, organisationer och tusentals frivilliga arbetar Act Svenska kyrkan långsiktigt mot fattigdom, förtryck och orättvisor, och agerar snabbt när katastrofen inträffar.

Act Svenska kyrkan