Perstorps församling

Kontakt

Perstorps församling Besöksadress: Oderljungavägen 36, 28433 PERSTORP Postadress: Box 42, 28421 PERSTORP Telefon: +46(435)34960 E-post till Perstorps församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Perstorps församling

Välkommen till Svenska kyrkan i Perstorp och Oderljunga! Telefon till exp. 0435-349 60 - Du träffar oss säkrast mellan 8.30-12.00.

3:e SÖNDAGEN EFTER TRETTONDAG JUL, den 21/1: Högmässa i Perstorps kyrka kl 11.00.  Präst: Anders O Engberg..

Våra gudstjänster - när och var?

GUDSTJÄNSTSCHEMA

Våra gudstjänster - när och var?

Här kan Du hämta Perstorps församlingsblad Kyrknytt i pdf-format.  Nytt nummer 4-2017 ute!

Kyrknytt

Här kan Du hämta Perstorps församlingsblad Kyrknytt i pdf-format. Nytt nummer 4-2017 ute!

Kyrkfolket

Kyrkfolket vill vara en mötesplats där alla välkomnas för samtal kring vår kristna tro och för att ta del av varierade program för uppbyggelse och gemenskap.

Den värsta humanitära krisen sedan andra världskriget

STÖD MÄNNISKORS KAMP MOT TORKA OCH SVÄLT I AFRIKA

Den värsta humanitära krisen sedan andra världskriget

"Och han tog dem i famnen, lade händerna på dem och välsignade dem"

Konfirmation

Varför finns det olika religioner? Blir jag lycklig om jag blir smal? Kommer kriget till Sverige? Du är inte ensam att fundera över livet. Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt.

Vigsel och Välsignelse

"Mitt hjärta är ditt, ditt hjärta är mitt och gråten är min när du gråter"

Begravning

"Tack för det eviga livet, som kan ge ljus och glädje över våra dagar och år redan här på jorden."