Musik och körverksamhet

KYRKANS KÖRER
TYCKER DU OM ATT SJUNGA? VILL DU SJUNGA MED ANDRA? Då ska du gå med i någon av kyrkans körer. Det finns två st ”vuxenkörer” och en för barn. Vill du veta mer så ta kontakt med församlingens kyrkomusiker:  Aase Ericsson 349 64

Perstorps kyrkokör
Damkör som medverkar på gudstjänster samt ger egna konserter.
Övar på torsdagar kl 19.00.
Plats: Perstorps prästgård

Gospelkören Arise
Kören har funnits i drygt 25 år och sjunger som namnet antyder gospel. Kören är blandad med ca 25 medlemmar. Vill man vara med behövs en viss körvana (dock ej notläsning, vi lär oss på gehör) eftersom vi har ett ganska högt arbetstempo.
Övar på söndagar kl 19.00-21.30.
Plats: Perstorps Församlingshem

Barnkören” Sångfåglarna”
Tycker ditt barn att det är roligt att sjunga? Då är han/hon välkommen att vara med i barnkören. Vi sjunger på onsdagarna kl 15.15-16.00 i Perstorps prästgård. För de barn som går på fritis på Parkskolan erbjuder vi hämtning på skolan ifall barnet vill vara med på kören. Läs mer och anmäl ditt barn här!

Välkommen med i kören!
Maria Jönsson, körledare