Ungdom och konfirmander

Ungdomsverksamhet hösten 2020

En trygg, kreativ och dynamisk mötesplats där man får vara den man är. För dig som går på högstadiet eller är äldre ungdom. Ingen anmälan behövs, det är bara att hänga på! Vi bjuder alltid på gratis fika. Här kan man träffa sina kompisar och få nya kompisar. Pyssla, spela musik, spela biljard eller bara vara.

Vi som är ledare här är Micke, Valeska, Anders och Caroline

* Ungdomsgrupp yngre, högstadieålder åk7-åk9

Måndagar med start 24 augusti

Kl.14:30-16:30 Församlingshemmet

*Ungdomsgrupp äldre, gymnasieålder

Onsdagar med start den 26 augusti

Kl.18:00-20:30 Församlingshemmet

*Enskilda samtal

Vi erbjuder enskilda samtal och stöd:
prata med oss ledare så berättar vi mer

Undrar du över något så hör av dig till:

Mikael Andersson
församlingspedagog
mikael.andersson3@svenskakyrkan.se
0435-311 65 eller 072-735 56 03

Konfirmation 2020/2021:
#Perstorpstyle

Vi har ett fåtal platser kvar i våra grupper. Först till kvarn gäller vid anmälan!

Anmälan: Mail till: perstorp.pastorat@svenskakyrkan.se eller kom bort och lämna anmälan på Oderljungavägen 36, Perstorp.

Frågor:

Mikael Andersson
församlingspedagog
mikael.andersson3@svenskakyrkan.se
0435-311 65 eller 072-735 56 03

Under konfirmationstiden träffas vi och pratar om hur det är att vara människa och vad kristen tro handlar om. Vi sjunger en del tillsammans, vi firar gudstjänst med varandra och de andra i församlingen. Vi åker på läger, gör studiebesök och mycket annat!

Du kan läsa mer om konfirmation på Svenska kyrkans hemsida (öppnas i nytt fönster) Svenskakyrkan.se/konfirmation